Huawei P40 Lite E

Huawei P40 Lite kopen als los toestel

Is het tijd voor een nieuwe telefoon? Dan is de Huawei P40 Lite E wellicht de telefoon waar jij naar op zoek bent. Huawei heeft met de P40 Lite E weer een zeer goede smartphone voor een scherpe prijs ontwikkeld. Bij Telefoonwereld koop je de P40 Lite E tegen een nog scherpere prijs dan de adviesprijs en bestel het toestel vandaag, dan heb je deze morgen al in huis!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Huawei P40 Lite E los toestel

Huawei heeft met de P40 Lite E hun laagst geprijsde toestel toegevoegd aan het assortiment. Als je niet te veel geld wil uitgeven aan een telefoon is dit een mooi instapmodel. Ondanks de extreem scherpe prijs beschikt het toestel gewoon over drie camera’s en een vingerafdrukscan. Dat is niet alles want alle content bekijk je op het royale scherm van maar liefst 6.39-inchdisplay

Belangrijkste specificaties Huawei P40 Lite E

Ondanks de extreem scherpe prijs is de Huawei P40 Lite E een zeer degelijke telefoon. Het toestel heeft namelijk gewoon drie camera’s, een grote accucapaciteit en een zeer royaal beeldscherm zodat je altijd en overal zonder enig probleem al je series, films en muziek kan streamen waar je maar wenst.

  • -6.39 inch beeldscherm
  • -64GB opslagcapaciteit
  • -4000 mAh accucapaciteit
  • -Triple camera

Voordelen Huawei P40 Lite E

Met een scherm van 6.39 inch groot en de extreem smalle schermranden is het formaat van de telefoon relatief compact gebleven. Hierdoor bestaat de voorkant ook bijna alleen maar uit beeldscherm. Dit is ideaal voor het bekijken van video’s of series of het spelen van spelletjes.

Huawei P40 Lite E kopen als los toestel

Wanneer je op zoek bent naar een telefoon voor een hele scherpe prijs met toch de degelijke specificaties is de Huawei P40 Lite E de telefoon waar je naar op zoek bent. De Huawei P40 Lite E is bij Telefoonwereld.nl enkel te bestellen in de kleur zwart. Daarnaast profiteer je bij ons ook nog eens van een zeer scherpe prijs en daarnaast ontvang jij de telefoon morgen al thuis. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.