Huawei P40

Huawei P40 kopen als los toestel

Is het tijd voor een nieuwe telefoon? Dan is de Huawei P40 wellicht de telefoon waar jij naar op zoek bent. Huawei heeft met de P40 weer een zeer goede smartphone voor een scherpe prijs ontwikkeld. Bij Telefoonwereld koop je de P40 tegen een nog scherpere prijs dan de adviesprijs en bestel het toestel vandaag, dan heb je deze morgen al in huis!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Huawei P40 los toestel

Van de nieuwe Huawei P40 toestellen is de P40 in het arrangement geplaatst onder de Huawei P40 Pro. Het toestel is kleiner en goedkoper dan de Pro variant maar is met zijn veelzijdige camera’s inclusief een telelens met 3x optische zoom en hardware eveneens een high-end smartphone.huawei p40 los toestel kopen

Belangrijkste specificaties Huawei P40

De P40 heeft een 6,1 inch-amoled-scherm, Kirin 990 processor met 8GB RAM en een opslag van 128MB. Doordat de twee toestellen ook dezelfde hardware delen is de P40 echt een enorm snel ding en runt alle games en apps zonder problemen.

  • - 6,1 inch-amoled-scherm
  • - Kirin 990-processor met 8GB RAM en 128GB opslag
  • - 3800 mAh-accu
  • - 50 + 16 + 8 megapixel-camera’s
  • - Android 10

Voordelen Huawei P40

De P40 heeft dan wel een kleinere batterij dan zijn grote broer maar daar heeft de levensduur van het toestel niet onder hoeven lijden. De Pro variant beschikt namelijk over een scherm met een verversingssnelheid van 90Hz, de P40 heeft echter zelf een 60Hz scherm waardoor er minder energie wordt verbruikt. Daarnaast is het toestel voorzien van exact dezelfde hardware als de P40 Pro, is er ruimte voor twee simkaarten en laadt het toestel op via USB-C.   

Wat andere over de Huawei P40 serie zeggen

Huawei P40 kopen als los toestel

Wanneer je op zoek bent naar een telefoon met de beste specificaties voor een scherpe prijs is de Huawei P40 de telefoon waar je naar op zoek bent. De Huawei P40 is bij Telefoonwereld.nl te bestellen in twee verschillende kleuren, zwart en zilver. Daarnaast profiteer je bij ons ook nog eens van een zeer scherpe prijs en daarnaast ontvang jij de telefoon morgen al thuis. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.