010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Ben jij op zoek naar een nieuwe telefoon? Wellicht is de Huawei P30 Pro iets voor jou. Als je kiest voor de P30 Pro, kies je voor de nieuwe parel van Huawei. Je kunt de telefoon tegen een zeer scherpe prijs bestellen bij Telefoonwereld en ontvangt de telefoon morgen al in huis!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Huawei P30 Pro los toestel

Met de Huawei P30 Pro heeft Huawei een telefoon op de markt gebracht die een grote concurrent is van de pareltjes van Apple en Samsung. Huawei heeft alle specificaties een update gegeven en dat heeft geresulteerd in een van de beste smartphone van deze tijd. Je kunt de Huawei P30 Pro in drie verschillende kleuren kopen, namelijk: zwart, crystal en blauw. Het toestel heeft een intern geheugen van 128GB, dit is meer dan voldoende om al jouw favoriete apps te downloaden en je mooiste foto’s en filmpjes te bewaren. En die mooie foto’s heb je zo gemaakt met de allerbeste smartphone fotografie.

Huawei P30 Pro

Belangrijkste specificaties Huawei P30 Pro

Huawei heeft alle belangrijke specificatie een grote update gegeven, maar vooral de camera van de P30 Pro is een echte parel. Dit toestel heeft de allerbeste smartphone fotografie. Het toestel heeft namelijk een 40+20+8 megapixel camera en die samenwerkt met een uitgebreide camerasysteem. Andere belangrijke specificaties zijn:

  • - 6,47 inch OLED-scherm
  • - 8 GB werkgeheugen
  • - 4200 mAh batterij
  • - 40W SuperCharge

Voordelen van de P30 Pro

Waar de camera van de Huawei P30 Pro benoemt mag worden als allerbeste, mogen de andere belangrijke specificaties benoemt worden tot de top van de smartphone. Met een 8 GB werkgeheugen kun je elke app moeiteloos laden en met de 4200 mAh batterij hoef je niet bang te zijn dat je batterij snel leeg gaat. Is je batterij toch leeg? Met de 40W SuperCharge is de batterij binnen 30 minuten al 70% vol. We kunnen gerust stellen dat de P30 Pro een ware opvolger is van zijn voorganger, Huawei P20 Pro.

Huawei P30 Pro als los toestel kopen

Wanneer je op zoek bent naar een telefoon met de beste specificaties is de Huawei P30 Pro de telefoon waar je naar op zoek bent. Je kunt de Huawei P30 Pro in drie verschillende kleuren kopen bij Telefoonwereld. Je profiteert bij ons van zeer scherpe prijzen en daarnaast ontvang jij de telefoon morgen al thuis. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Huawei P30 Pro? Bekijk dan onze meest gestelde vragen over de Huawei P30 Pro.

los toestel Huawei P30 Pro