010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

De Huawei P20 Pro is het topmodel van 2018. Zo heeft de P20 Pro maar liefst drie camera’s en de snelste processor die Huawei ooit gemaakt heeft. Dit topmodel van Huawei kun je nu voordelig en gemakkelijk online bestellen bij Telefoonwereld.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Alles wat je moet weten over de Huawei P20 Pro

Met de Huawei P20 Pro heeft de Chinese fabrikant weer een echt topmodel op de markt gebracht. Het Huawei-toestel heeft een 6.1 inch FullView scherm waardoor je optimaal kan genieten van de mooiste beelden. En dankzij de 40+20+8 megapixel camera’s op de achterkant kun je deze mooie beelden nu zelf gemakkelijk maken, daarnaast beschikt dit P20 Pro over een 24 megapixel selfiecamera. De Huawei P20 Pro heeft de snelste processor die Huawei ooit gemaakt heeft. Daarnaast kan je dankzij de supersterke batterij zonder zorgen de telefoon gebruiken. Wanneer de telefoon toch op is kan je dankzij de Huawei Super Charge snel weer gebruik maken van dit topmodel. Zo zit de batterij binnen een half uur weer op 58%. De telefoon heeft 128 GB opslaggeheugen waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je telefoon snel vol zit met de mooie foto’s die je gemaakt hebt.


De Huawei P20 Pro voordelig online bestellen

Is de keuze op de Huawei P20 Pro gevallen? Bij Telefoonwereld kan je gemakkelijk en voordelig de P20 Pro als los toestel bestellen. Zo is de telefoon helemaal van jou en kun je uit alle providers kiezen. Heb je liever een iets kleinere telefoon, dan is de Huawei P20 wellicht de telefoon die je zoekt. Bestel vandaag nog bij Telefoonwereld jouw volgende telefoon en je profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering.