010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite

De Huawei P20 Lite is een zeer betaalbare telefoon met top specificaties. Zo geniet je van een sterke dubbele camera, een sterke hardware en een mooi groot scherm. De Huawei P20 Lite is zeker een aanrader en bestel je voordelig bij Telefoonwereld.nl.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Wat je moet weten over de Huawei P20 Lite

De Huawei P20 Lite is het goedkope alternatief voor de Huawei P20, maar dat betekent niet dat dit een slechte telefoon is. Zo heeft de Huawei P20 Lite meerdere top specificaties. De Lite heeft een mooi 5,8 inch scherm dat meer dan een mooi beeld geeft. Daarnaast kan je met de dubbele camera op de achterkant en een 16 megapixel-frontcamera geweldig mooie foto’s maken. Maar wat zeker niet onbelangrijk is, is dat de Huawei P20 Lite wordt gedreven door 4GB werkgeheugen. Zo kan je moeiteloos de nieuwste apps gebruiken en dankzij de grote batterij kan je er ook nog eens lang van genieten. Ook hoef je niet bang te zijn dat je telefoon vol zit en je onnodig foto’s moet verwijderen, zo wordt de P20 Lite standaard geleverd met 64GB opslaggeheugen en kan je dit moeiteloos uitbreiden met een externe geheugenkaart.


De Huawei P20 Lite als los toestel bestellen

Kies jij voor de Huawei P20 Lite als jouw volgende telefoon? Bij Telefoonwereld kan je deze eenvoudig en voordelig bestellen als los toestel, zo is de telefoon helemaal van jou. Bij ons profiteer je naast de voordelige prijs van een snelle levering en is de bezorging ook nog eens gratis. Bekijk in welke kleur jij de P20 Lite wilt en bestel vandaag nog!