010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Huawei P20

Huawei P20

De Huawei P20 is een smartphone dat alles heeft wat je nodig hebt. Zo heeft de P20 de snelste processor die Huawei ooit heeft gemaakt, twee camera’s op de achtergrond en meer dan een ruime batterij om optimaal te genieten van je nieuwe telefoon.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

De voordelen van de Huawei P20

De Huawei P20 is het kleine broertje van de Huawei P20 Pro en is meer dan een prima smartphone. Geniet zonder moeite van je favoriete apps met de snelste processor die Huawei ooit gemaakt heeft en maak de mooiste foto’s met een 20 en 12 megapixel camera op de achterkant. Met een randloos 5,8 inch lcd-scherm met full hd-resolutie kan je ook nog eens optimaal genieten van jouw geweldige foto’s. Naast dat de P20 dankzij het 4GB werkgeheugen snel werkt helpt de telefoon dankzij AI jou met het maken van foto’s, het verlengen van al een zeer goede accuduur en de algemene prestaties van e telefoon. Een ander groot voordeel is dat je niet bang hoeft te zijn dat jouw telefoon snel vol zit, want de Huawei P20 heeft 128GB geheugen dat uitgebreid kan worden met een externe geheugenkaart.


De P20 is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, rosegoud en twilight.


Bestel de Huawei P20 voordelig online

Ben jij toe aan een nieuwe telefoon en kies jij voor de Huawei P20? Dan kan je deze voordelig en eenvoudig online bestellen bij Telefoonwereld. Bij ons bestel je de P20 voordelig als los toestel waardoor deze helemaal van jou. Geef je liever wat minder uit aan een telefoon, dan is de Huawei P20 Lite wellicht de telefoon die je zoekt. Bij Telefoonwereld profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering.