Huawei P Smart 2019

Huawei P Smart (2019) kopen als los toestel

Is het tijd voor een nieuwe telefoon? Dan is de Huawei P Smart 2019 wellicht de telefoon waar jij naar op zoek bent. Huawei heeft met de P Smart 2019 weer een zeer goede smartphone voor een lage prijs ontwikkeld. Bij Telefoonwereld koop je de P Smart 2019 tegen een nog scherpere prijs en heb je de telefoon morgen al in huis!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Huawei P Smart los toestel

Met de Huawei P Smart 2019 heeft Huawei weer meerdere updates doorgevoerd om de al populaire telefoon nog beter te maken. Met de Huawei P Smart 2019 profiteer je van nog meer scherm, nog betere foto’s en meer geheugen. De P Smart is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en blauw. De telefoon heeft een 64GB intern geheugen die je kan uitbreiden met een externe geheugenkaart. Met de nieuwe versie van de P Smart heb je voor een scherpe prijs een zeer goede telefoon.

Huawei P Smart 2019

Belangrijkste specificaties van de Huawei P Smart 2019

Waar de Huawei P Smart al een grote favoriet was, heeft Huawei de telefoon nu nog beter gemaakt. Zo hebben vrijwel alle specificaties een update gekregen of zijn de kleine problemen verholpen. Een groot voordeel van de Huawei is dat je gemakkelijk het interne geheugen kan uitbreiden. Andere belangrijke specificaties zijn:

  • - 6,2 inch FHD+scherm
  • - Dubbele AI-camera met 13 + 2 megapixel
  • - 3GB werkgeheugen
  • - 3400 mAh batterij

Voordelen van de Huawei P Smart 2019

Een van de punten die sterk verbeterd zijn aan de P Smart 2019 is toch wel de camera. Het toestel heeft een dubbele 13 + 2 megapixel camera aan de achterkant, met de ingebouwde Artificial Intelligence maak je nu nog betere foto’s. Daarnaast heeft de Huawei P Smart 2019 een 16 megapixel AI-camera aan de voorkant waarmee je de mooiste selfies mee maakt. De P Smart heeft een ‘Dewdrop Display’, dit betekent dat de camera is weggewerkt in het scherm. Hierdoor heeft het beeldscherm nauwelijks randen en houd je meer scherm over. Met het 3GB werkheugen kun je daarnaast gemakkelijk het internet op en de nodige mailtjes versturen.

Huawei P Smart 2019 als los toestel kopen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon is de Huawei P Smart een meer dan prima keuze. Bij Telefoonwereld kun je dit toestel in de onderstaande afgebeelde kleuren kopen. Daarnaast kun je direct een extra geheugenkaart bij bestellen zodat je genoeg ruimte hebt voor al je foto’s en filmpjes. Wil jij graag extra informatie over de Huawei P Smart 2019 of wil jij advies over welk toestel het beste bij jouw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze experts staan altijd klaar om je te helpen. Bestel vandaag nog de Huawei P Smart 2019 tegen een scherpe prijs en ontvang morgen je telefoon!

Huawei P Smart 2019