010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Huawei P Smart

Huawei P Smart

Ben jij op zoek naar een telefoon met uitstekende specificaties voor een toegankelijke prijs? Dan is de Huawei P Smart de telefoon die jij zoekt. Bij Telefoonwereld kan je gemakkelijk en voor een scherpe prijs de Huawei P Smart in verschillende kleuren bestellen.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Genieten van alles wat de Huawei P Smart je brengt

De Huawei P Smart kan je het beste beschrijven als een midrange telefoon met premium eigenschappen. Deze smartphone heeft een beeldscherm met 5.6 inch dat rijkt van rand tot rand. Door de Full HD-resolutie is het beeldscherm perfect voor video’s en foto’s. De Huawei P Smart heeft naast een mooi beeldscherm twee camera’s aan de achterkant waarmee je gemakkelijk de mooiste shots maakt, zeker wanneer je kiest voor het bokeh-effect. Wat zeer handig en belangrijk is, is dat de Huawei P Smart een accu van wel 3000mAh heeft. Hierdoor kan je heel de dag genieten van jouw telefoon. Is de telefoon leeg, dan kan je met de snellaadfunctie de telefoon binnen een kwartier opladen voor een paar uur gebruik. Het geheugen van de Huawei P Smart kan je gemakkelijk uitbreiden met een microSD-kaart, zo hoef jij geen foto’s te verwijderen.


Huawei P Smart als los toestel bestellen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Huawei P Smart? Dan kan je deze vandaag voor een nog voordeligere prijs bestellen bij Telefoonwereld. Je kan bij ons de Huawei P Smart als los toestel vinden in drie verschillende kleuren: zwart, blauw en goud. Hierdoor vind je altijd de telefoon waar jij naar op zoekt bent.