Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T kopen als los toestel

Is het tijd voor een nieuwe telefoon? Dan is de Huawei Nova 5T wellicht de telefoon waar jij naar op zoek bent. Huawei heeft met de Nova 5T weer een zeer goede smartphone voor een lage prijs ontwikkeld. Bij Telefoonwereld koop je de Nova 5T tegen een nog scherpere prijs en heb je de telefoon morgen al in huis!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Huawei Nova 5T los toestel

De Huawei Nova 5T is een midrange-toestel met mooie specificaties van het merk uit China. Zo heeft het toestel gewoon een opslagcapaciteit van 128GB om al je al foto’s, muziek en apps op te slaan. Al deze apps draait het toestel moeiteloos door de krachtige processor.

Belangrijkste specificaties Huawei Nova 5T

De Huawei Nova 5T beschikt over een 6.26 inch ips-lcd-scherm met een resolutie van 2340x1080. Daarnaast heeft het toestel maar liefst vier camera’s aan de achterzijde met allemaal een andere functie, de hoofdcamera van 48 megapixel maakt degelijke foto’s. Een wijdhoeklens voor het vast leggen van mooie landschappen, een macrolens voor het maken van foto’s van dichtbij en een dieptesensor die helpt met de scherptediepte effect.

  • -6,26 inch scherm
  • -128GB opslag
  • -3750 mAh-accu
  • -Ondersteund snel laden

Voordelen Huawei Nova 5T

De accu heeft een capaciteit van 3750mAh. Hiermee zou je de hele dag door kunnen komen zonder tussen door te moeten opladen. Als de Huawei Nova 5T toch onverhoopt leef is laad je deze weer razendsnel op via de USB-C-poort. Daarnaast ondersteund het toestel Huawei SuperCharge waardoor je batterij in 30 minuten 50% is opgeladen!

Huawei Nova 5T kopen als los toestel

Wanneer je op zoek bent naar een telefoon voor een hele scherpe prijs met toch de beste specificaties is de Huawei Nova 5T de telefoon waar je naar op zoek bent. De Huawei Nova 5T is bij Telefoonwereld.nl te bestellen in drie verschillende kleuren, zwart, blauw en paars. Daarnaast profiteer je bij ons ook nog eens van een zeer scherpe prijs en daarnaast ontvang jij de telefoon morgen al thuis. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.