010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

De Chinese fabrikant heeft met de Huawei Mate 20 Pro haar telefoons weer verbeterd. Zo heeft Huawei de processor een upgrade gegeven, de batterij versterkt en het design aangepast met onder andere een 6.39 inch OLED-beeldscherm. Bestel vandaag nog de Huawei Mate 20 Pro.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

De voordelen van de Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro heeft een groot 6.39 inch OLED-beeldscherm en doordat de vingerafdrukscanner in het scherm zit zijn de ronden zo klein mogelijk. Hierdoor ligt de telefoon nog steeds gemakkelijk in je hand. Net zoals de Huawei P20 Pro heeft de Mate 20 Pro drie camera’s op de achtergrond waarmee je de mooiste foto’s en video’s kan maken. De Chinese fabrikant heeft de processor weer een upgrade gegeven waardoor je nog sneller kan genieten van de telefoon. Daarnaast heeft de Mate 20 Pro een batterij die het wel twee dagen lang volhoudt, en dankzij de SuperCharge 2.0 is de telefoon voor 70% opgeladen binnen een half uur. Zo hoef je niet bang te zijn dat je de telefoon niet kan gebruiken.


Bestel de Huawei Mate 20 Pro voordelig online

De Huawei Mate 20 Pro bevat een 128GB opslaggeheugen en is verkrijgbaar in het zwart en het blauw. Heb je liever een kleiner model? Dan kun je ook kiezen voor de Huawei Mate 20 Lite. Wordt de Mate 20 Pro jouw nieuwe telefoon? Bij Telefoonwereld kun je voordelig de Mate 20 Pro als los toestel bestellen waardoor de telefoon helemaal van jou is en je kan kiezen uit alle providers.  Bekijk snel het assortiment van Telefoonwereld en bestel jouw volgende telefoon vandaag nog online.