Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite kopen als los toestel

Ben jij toe aan een nieuwe telefoon? Dan is de Huawei P20 Lite de telefoon die jij zoekt! Met de P20 Lite is Huawei doorgegaan met het blijven verbeteren van haar telefoons. Bij Telefoonwereld koop je de Huawei P20 Lite als los toestel voor de beste prijs. Daarnaast ontvang je morgen de telefoon in huis wanneer je deze voor 23:59 uur besteld!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Huawei Mate 20 Lite als los toestel

De Huawei Mate 20 Lite is het goedkope alternatief voor de Huawei Mate 20, maar dat betekent niet dat dit een slechte telefoon is. Zo heeft de Huawei Mate 20 Lite meerdere top specificaties. De Lite heeft een mooi 6,3 inch scherm dat meer dan een mooi beeld geeft. Daarnaast kan je met de dubbele camera op de achterkant en een 24 megapixel-frontcamera geweldig mooie foto’s maken. Maar wat zeker niet onbelangrijk is, is dat de Huawei P20 Lite wordt gedreven door 4GB werkgeheugen. Zo kan je moeiteloos de nieuwste apps gebruiken en dankzij de grote batterij kan je er ook nog eens lang van genieten. Ook hoef je niet bang te zijn dat je telefoon vol zit en je onnodig foto’s moet verwijderen, zo wordt de P20 Lite standaard geleverd met 64GB opslaggeheugen en kan je dit moeiteloos uitbreiden met een externe geheugenkaart.

Belangrijkste specificaties van de Huawei Mate 20 LiteHuawei Mate 20 lite los toestel

Het toestel beschikt over een schitterend 5,8 inch beeldscherm. De Huawei Mate 20 Lite draait standaard op Google Android 8. Hiermee focust Huawei zich vooral op het verbeteren van alle functies. Maar ook nieuwe functies komen zoals schermtijd komen aan bod, waarmee je door de grotere batterij langer gebruik kunt maken van je Huawei. De Huawei is verkrijgbaar met 64GB geheugenopslag.

Overige belangrijke specificaties zijn:

  • -              24 megapixel-frontcamera
  • -              4GB werkgeheugen
  • -              Google Android 8.1
  • -              Octa core processor

Voordelen van de Huawei Mate 20 Lite

De Huawei Mate 20 Lite heeft veel voordelen waardoor dit wellicht de telefoon is waar je naar opzoek was. Door de 20 megapixel camera kun je de mooiste foto’s en video’s vastleggen. Met het 6,3 inch beeldscherm ervaar je series of je eigen foto’s en video’s haarscherp en in de mooiste kleuren. Je kan door het grote geheugen van de Huawei Mate 20 Lite ook optimaal genieten en gebruik maken van al je apps. Dankzij het tijdloze ontwerp ziet de telefoon er modern en strak uit. Door middel van de Face-Unlock functie kun je jouw smartphone ontgrendelen door er alleen maar naar te kijken. Het toestel herkent je gezicht en ontgrendelt hem.

Huawei Mate 20 Lite los toestel kopen

Kies jij voor de Huawei Mate 20 Lite als jouw volgende telefoon? Bij Telefoonwereld kan je deze eenvoudig en voordelig bestellen als los toestel, zo is de telefoon helemaal van jou. Bij ons profiteer je naast de voordelige prijs van een snelle levering en is de bezorging ook nog eens gratis. Bekijk in welke kleur jij de P20 Lite wilt en bestel vandaag nog!

Huawei Mate 20 lite