Honor 8A

Honor 8a kopen als los toestel Bij Telefoonwereld koop je de Honor 8A voor de scherpste prijs. De Honor 8A is een budgettelefoon van het dochterbedrijf van Huawei en is een geschikte telefoon voor degene die opzoek is naar een nieuwe smartphone met een high-end look maar hier niet te veel aan wilt besteden. Heb je de Honor 8A voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Honor 8A kopen als los toestel

De Honor 8A is de geschikte telefoon voor degene die opzoek is naar een nieuwe smartphone met een high-end look maar hier niet te veel aan wilt besteden. Met deze Honor 8A volsta je aan alle basistaken zoals Whatsappen en e-mailen.honor 8a kopen als los toestel

Belangrijkste specificaties Honor 8A 

De Honor 8A heeft een single-lens camera aan de achterkant met een resolutie van 13 megapixels. De krachtige Helio P35 octa-core processor zorgt ervoor dat het toestel prima zijn belangrijkste taken snel en efficiënt kan volbrengen.

  • - 6.1 inch display
  • - 13 megapixel camera
  • - Android 9.0
  • - 3020 mAh batterij

Honor 8A bestellen online

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Honor 8A? Bij Telefoonwereld kun je de Honor 8A voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in drie verschillende kleuren aan, zwart en blauw. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Honor 8A? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.