Honor 20 Lite

Honor 20 lite kopen als los toestel Bij Telefoonwereld koop je de Honor 20 Lite voor de scherpste prijs. Met de Honor 20 Lite zet de fabrikant in op hun strategie op een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. De Honor 20 Lite is vergelijkbaar met de Huawei P30 Lite. Heb je de Honor 20 Lite voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Honor 20 Lite kopen als los toestel

De Honor 20 Lite komt in veel kenmerken overeen met de Huawei P30 Lite. Waaronder de drie camera’s waarvan alleen de hoofdcamera in dit geval geen 48 maar 24 megapixel camera is. Daarnaast beschikt het toestel wel over AI om de foto’s in kwaliteit te verbeteren. Honor 20 lite kopen als los toestel

Belangrijkste specificaties Honor 20 Lite

De Honor 20 Lite huisvest een 6,2 inch lcd-display met een full-hd-resolutie. Daarnaast neemt het scherm bijna de hele voorkant in beslag met boven in een kleine notch voor de 32 megapixel sterke selfiecamera.

  • - 6.2 inch display
  • - 128GB opslag
  • - Dual sim
  • - Triple camera

Honor 20 Lite online bestellen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Honor 20 Lite? Bij Telefoonwereld kun je de Honor 20 Lite voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in twee verschillende kleuren aan, zwart en blauw. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wens je meer extra informatie over de Honor 20 Lite? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.