Samsung Galaxy A7 FAQ

Vragen over Samsung Galaxy A7

Heb jij een vraag over de Samsung Galaxy A7? Dan ben je zeker niet de enige. Wij krijgen geregeld vragen van consumenten over de Samsung Galaxy A7. Om de consument nog beter te helpen hebben wij de meest gestelde vragen op een rij gezet en hierop een uitgebreid antwoord gegeven. Zo kun je gemakkelijk het antwoord vinden op de vraag die jij wellicht hebt. Heb je een vraag over de Samsung Galaxy A7 die hier niet tussen staat, is het antwoord niet het antwoord wat je zocht of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen je graag met al je vragen.
Hoe kan ik de accuduur van mijn Samsung Galaxy A7 verbeteren?

Op het moment dat je je Samsung Galaxy A7 intensief gebruikt kan het zo zijn dat je accu aan het eind van de dag op is. Je kunt het volgende doen om je accuduur te verlengen. Ten eerste is je scherm de grootste accuverbruiker. Dus de helderheid verlangen is zeer belangrijk. Daarnaast kun je ook opletten dat je Bluetooth, GPS, NFC en automatische synchronisatie uit hebt staan. Je kunt ook regelmatig je A7 helemaal uitzetten om er zeker van te zijn dat alle applicaties zijn gesloten.

Hoe voorkom ik dat er krassen komen op mijn Samsung Galaxy A7?

Je Samsung telefoon kan altijd een keer uit je handen vallen. Zonde! Door gebruik te maken van een hoesje en screenprotector voorkom je de kans op een gebroken scherm of krassen.

Hoe voorkom ik virussen op mijn Samsung Galaxy A7?

Het is belangrijk om altijd alleen maar apps te downloaden uit de Google Play Store. Op het moment dat een app al duizenden downloads heeft en posities reviews ontvangt is het aan te nemen dat de app betrouwbaar is. Je kunt echter gemakkelijk de bekende apps van WhatsApp, Facebook en Instagram downloaden.

Hoe snel verbruikt de Samsung Galaxy A7 mijn MB's?

Op het moment dat je alleen Wifi gebruikt gaan er 0 MB's van je bundel af. De onderstaande gegevens zijn een inschatting, maar geven je wel een goed beeld.

  • Tekstbericht via WhatsApp – 0,01 MB per bericht
  • Bericht met foto via WhatsApp - 0,10 MB per bericht
  • Website openen – 1 MB per pagina
  • Muziek luisteren – 2 MB per minuut
  • Filmpje kijken – 2,5 MB per minuut
  • Videobellen – 3 MB per minuut
  • Applicatie downloaden – Wordt weergegeven bij de app

Mijn simkaart is groot of te klein. Wat nu?

Je hebt momenteel drie verschillende soorten simkaarten: regulier, micro en nano. Op het moment dat je huidige simkaart te klein is kun je een Sim adapter gebruiken. Als je simkaart te groot is kun je bijknippen met een simkaart knipper. Je kunt ook een ander formaat simkaart aanvragen bij je provider.

Het geheugen van mijn Samsung Galaxy A7 is vol. Wat kan ik doen?

Je kunt twee dingen doen; of dingen verwijderen of het geheugen uitbreiden. Apps nemen de meeste ruimte in, maar je kunt ook foto's en video’s verwijderen. Je kunt er ook voor kiezen om een Micro SD kaartje te kopen om je geheugen uit te breiden.

Waar kan ik de gebruiksaanwijzing van de Samsung Galaxy A7 zien? 

Je kunt hier de Nederlandstalige gebruiksaanwijzing inzien van de Samsung Galaxy A70. Je kunt hier de Engelstalige handleiding inzien.