Huawei P30 Pro FAQ

Huawei P30 Pro FAQ

Heb jij een vraag over de Huawei P30 Pro? Dan ben je niet de enige, daarom hebben wij de meest gestelde vragen over de Huawei P30 Pro op een rijtje gezet. Kijk tussen deze vragen of je het antwoord kan vinden waar je naar op zoek bent. Niet gevonden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag.

Volledige specificaties Huawei P30 Pro

- Beeldscherm: 6,47-inch FHD+ OLED scherm
- Chipset: Kirin 980, 2x 2.6 GHz + 2x 1.9 GHz + 4x 1.8 GHz
- GPU: Mali-G76 MP10
- RAM: 8 GB
- Opslag: 128 GB (uitbreidbaar)
- Camera achterzijde: 40+20+8-megapixel camera
- Camera voorzijde: 32 megapixel camera
- Batterij: 4200 mAh, niet vervangbaar
- Anderevergrendeling mogelijk met Face-ID, vingerscan of code

Hoe lang gaat de batterij van de P30 Pro mee?

Zoals je hierboven hebt kunnen zien heeft de Huawei P30 Pro een 4200 mAh batterij. Maar hoelang gaat deze batterij nou daadwerkelijk mee. Hieronder kun je een overzicht vinden met de accuduur gedurende verschillende activiteiten.

- Accuduur bij webbrowsen: 14 uur
- Accuduur bij video kijken: 23 uur 30 minuten

Wat is de laadtijd van de Huawei P30 Pro?

Naast dat de Huawei P30 Pro lang mee gaat, heb je de telefoon snel opgeladen wanneer deze leeg is. Zo is de laadtijd van de Huawei P30 Pro 1 uur en 21 minuten. Daarnaast zit de telefoon op 68 % na 30 minuten.

Is de Huawei P30 Pro waterbestendig?

De Huawei P30 Pro is IP68-gecertificeerd. Dit betekent dat het toestel zowel stof als waterbestendig is. Hierdoor kun je gemakkelijk de telefoon gebruiken tijdens een regenbui maar kun je ook mooie foto’s onder water maken.

Welke type simkaart heb ik nodig?

Wanneer jij een Huawei P30 Pro hebt en je bent op zoek naar een passende simkaarttype, dan ben je op zoek naar een Nano Sim. Een voordeel van de Huawei P30 Pro is dat je twee simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken. Echter wanneer je ook je geheugen wilt uitbreiden moet er een keuze gemaakt worden. Je kunt namelijk niet twee simkaarten en een geheugenkaart tegelijkertijd gebruiken.

In welke kleuren wordt de Huawei P30 Pro geleverd

De Huawei P30 Pro is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar bij Telefoonwereld. Waar andere telefoons vaak in standaard kleuren komen is dit bij de Huawei P30 Pro niet het geval. De P30 Pro kun je bij Telefoonwereld vinden in het zwart, crystal en blauw. Vooral de crystal en blauw zijn zeer anders dan de andere telefoons.