We begrijpen dat het lastig kan zijn om de geschikte tablet te vinden, dit komt mede door het feit dat een tablet niet altijd door één persoon gebruikt wordt. Hier lees je later in dit blog meer over. Bedenk bij de aankoop van een tablet altijd waarvoor je de tablet graag wil gebruiken. Is het om films en series op een groter scherm dan je smartphone te kijken? Of ben je van plan zakelijks mails te beantwoorden via je tablet? Dit verschilt per gebruiker en in dit blog helpen we jou met het maken van de juiste keuze!

Apple of Samsung

Iedereen heeft inmiddels wel een voorkeur opgebouwd voor een bepaald soort merk. Ook bij de productie van tablets zit er verschil in de merken en de tablets die ze fabriceren. Het aanbod is divers en je vindt tablets in verschillende prijsklassen en formaten. We informeren je graag over de toppers van Apple en Samsung verkrijgbaar bij Telefoonwereld.nl.

Apple iPad Air 10.5

De Apple iPad air 10.5 is een krachtige iPad die draait op de nieuwste A12 Bionic-chip. Deze iPad beschikt over een prachtig 10.5-inch Retina beeldscherm met True Tone. Dit is een functie waarbij de kleurtoon van het scherm wordt aangepast aan de omgeving. De iPad Air (2019) weegt amper 500 gram en is flinterdun, ideaal als je de tablet buiten huis gebruikt. Dit tablet van Apple heeft de mogelijkheid om Apple Pencil en het Smart Keyboard toe te voegen. Hiermee kun je bijvoorbeeld gemakkelijk e-mails beantwoorden of browsen op het internet.

Belangrijkste pluspunten iPad Air 10.5

  • Sterke & intelligente chip
  • 8-MP camera & 7-MP frontcamera
  • Licht en dun

Bekijk de Apple iPad Air op Telefoonwereld.nl.

Samsung Galaxy Tab S3 9.7

Een tablet met de slanke vormen van een smartphone. De Galaxy Tab S3 9.7 beschikt over een glazen achterkant waardoor de tablet zeer modern oogt. Met de Tab S3 is je kijkbeleving van je favoriete films en series één en al kwaliteit. Dankzij Vulkan Graphics creëer je een unieke dimensie tijdens het gamen. Een punt waar de Samsung tablet op uitspringt is het fantastische geluid waar vier luidsprekers vanuit elke hoek voor zorgen. Ook als je het scherm draait past het geluid zich optimaal aan. Bij de Galaxy Tab S3 9.7 heb je ook de uitbreidmogelijkheden voor een speciaal toetsenbord en de S pen van Samsung.

Belangrijkste pluspunten Galaxy Tab S3

  • 13-MP camera
  • Uniek geluid door Quad Speakers
  • Krachtige batterij

Bekijk de Samsung Galaxy Tab S3 op Telefoonwereld.nl.

Tablet voor het hele gezin

Smartphones zijn erg persoonlijk en die koop je exact naar je eigen behoeftes. Bij een tablet kan dit anders in elkaar steken. Vaak zie je dat een tablet wordt aangeschaft zodat deze voor het hele gezin gebruikt kan worden. Mama kijkt graag series op de tablet terwijl de kinderen het liefste urenlang games spelen op de bank met de tablet op schoot. Klinkt dit bekend? Kijk dan eens naar de Galaxy Tab A 10.1. Deze tablet heeft voor ieder wat wils. Een 10.1-inch beeldscherm waarbij je helemaal opgaat in je favoriete film of serie. Dynamisch 3D-geluid voor de muziekliefhebber in de familie. Én Samsung biedt Kids Home, een digitaal speelveld waar je jonge kinderen veilig kunnen gamen en leren.

Hopelijk heb je nu een beter beeld bij welke tablet het beste past bij je. Vragen? Stel ze ons gerust.