Jong of oud, vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet. De mobiele apparaten hebben een steeds mooier design, maar worden ook steeds kwetsbaarder. Het is daarom verstandig om je smartphone of tablet te beschermen met een hoesje. Wanneer je op zoek gaat naar een geschikt hoesje voor je iPhone, Samsung of tablet raak je echter al snel verdwaald.

telefoonhoesje

Alleen al het aanbod telefoonhoesjes is enorm.  Je kunt onder andere kiezen tussen een:

Alle bovenstaande soorten telefoonhoesjes zijn ook nog verkrijgbaar in elke maat, vorm en kleur.
Om jou te helpen bij het uitkiezen van HET geschikte hoesje voor jou en je smartphone, hebben wij een overzicht gemaakt van de twee meest voorkomende en effectiefste telefoonhoesjes en welke bij jou past!

Flip case & book case

Een flip case of een book case biedt de beste bescherming voor zowel de voor- als achterkant van een smartphone. Wanneer je vaak je smartphone in je zak hebt of in een tas bewaard, is de kans groot dat er krassen op het scherm komen door sleutels of andere voorwerpen. In dit geval is een flip case of book case geschikt voor jou. Interesse? Bekijk direct het aanbod van Telefoonwereld! 

Bookcase

Een nadeel is echter wel dat het gebruiksgemak van een smartphone wordt verminderd door een dergelijk accessoires. Je telefoon wordt iets dikker en groter dan bij andere hoesjes en kan problemen geven tijdens het bellen of bij het maken van foto’s. Tevens gaat het mooie design van je nieuwe iPhone of Samsung verloren door een flip case of book case.

De siliconencase

Mag een smartphonehoesje niet ten kosten gaan van het gebruiksgemak en uiterlijk van je nieuwe smartphone? Dan is een siliconencase meer voor jou!  

Een siliconen telefoonhoesje beschermt de zij- en achterkant van je telefoon. Sommige varianten steken ook iets naar voor uit, om zo ook de voorkant van je telefoon te beschermen bij een val op vlakke ondergrond. Een siliconen telefoonhoesje is relatief rekbaar, wat enigszins beschermt tegen vocht, vanwege het feit dat het zachtere hoesje vaak knoppen op je smartphone bedekt. Een siliconencase zorgt tevens voor meer grip en wendbaarheid, waardoor de kans dat je telefoon per ongeluk valt kleiner is.

Een nadeel is echter de kwetsbaarheid van de voorkant van je telefoon. Er komen redelijk makkelijk krassen op de voorkant van je scherm, wat ten koste gaat van het uiterlijk en het gebruiksgemak. Juist de reden dat je voor de siliconen case zou kiezen toch? Een simpele en goedkope oplossing is een screenprotector. Je kunt bij Telefoonwereld eenvoudig je ideale combinatie bestellen van een siliconen case en een screenprotector, waardoor je veilig je telefoon kan gebruiken, zonder dat dit invloed heeft op het uiterlijk en gebruiksgemak van jou nieuwe smartphone.

Screenprotector