Samsung is een van de grootste smartphone bedrijven ter wereld en heeft al meerdere bestsellers op de markt gebracht. Maar dat houdt ze niet tegen om constant op zoek te zijn naar het verbeteren van hun smartphones. Doordat ze constant bezig zijn met het verbeteren van hun smartphones is het antwoord op de vraag wat de nieuwste Samsung telefoon is ook steeds anders. Er komen dan ook vaak meerdere nieuwe toestellen tegelijkertijd uit. Om toch een goed antwoord te geven op de vraag wat de nieuwste Samsung telefoon is kun je hieronder een duidelijk overzicht vinden met de laatste toestellen.

Samsung Galaxy S10 serie

Releasedatum: 8 maart 2019

De eerste nieuwe Samsung telefoon die we bespreken is ook direct de enige die niet bij de A serie hoort, namelijk de Samsung Galaxy S10. Daarnaast is dit ook de enige release die bestaat uit meerdere toestellen. Op 8 maart 2019 presenteerde Samsung namelijk de S10, de S10e en de S10+. Met deze serie heeft Samsung in een klap drie toestellen op de markt gebracht die voor iedereen toegankelijk zijn en daarnaast zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy A20e

Releasedatum: 31 maart 2019

Van het enige toestel wat niet bij de A serie hoort gaan we naar het nieuwe instapmodel van Samsung, de Samsung Galaxy A20e. Een voordeel van de instapmodellen van Samsung is dat deze profiteren van de technologie die Samsung tegenwoordig ter beschikking heeft. Hierdoor is een instapmodel zoals de Galaxy A20e nog steeds een zeer goed toestel met een luxe uitstraling.

Samsung Galaxy A20e

Samsung Galaxy A50

Releasedatum: 31 maart 2019

Tegelijkertijd met de Galaxy A20e werd de Samsung Galaxy A50 gepresenteerd. Een nieuwe Samsung telefoon met iets meer premium specificaties, maar nog steeds voor een zeer scherpe prijs. De uitschieters wanneer we kijken naar de specificaties van de Galaxy A50 zijn toch wel de zeer sterke batterij en de driedubbele camera’s op de achterkant.

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A10

Releasedatum: 10 april 2019

Wat voor de Galaxy A20e geldt, geldt in een zekere mate ook voor deze nieuwe Samsung telefoon, de Samsung Galaxy A10. De Samsung Galaxy A10 is namelijk ook een nieuw instapmodel van Samsung. Dit toestel is een zeer prima toestel met een luxe uitstraling en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs.

Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A40

Releasedatum: 10 april 2019

Met de Galaxy A10 werd ook de Samsung Galaxy A40 gepresenteerd. Dit toestel is op het eerste oog te vergelijken met de A50, een middenklasse telefoon met enkele premium specificaties. Echter staat de Galaxy A40 op veel plekken net een stapje lager dan de A50, maar dit zie je dan ook terug in de aanschafprijs. 

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A70

Releasedatum: 22 april 2019

Waar de A40 een stapje lager was dan de A50 is deze nieuwe Samsung telefoon juist een stapje hoger, we hebben het dan natuurlijk over de Samsung Galaxy A70. Een van de grootste voordelen van de A70 is de enorme accu die je tot beschikking hebt. Zo zou je met deze accu het toestel gemakkelijk voor twee dagen lang kunnen gebruiken voordat deze opgeladen moet worden.

Samsung Galaxy A80

Releasedatum: 30 juni 2019

De allernieuwste Samsung telefoon van dit moment is de Samsung Galaxy A80. Met deze smartphone heeft Samsung weer iets nieuws toegevoegd, namelijk de uitschuifbare camera. Dit toestel heeft namelijk geen camera op de voorkant van het toestel, maar dat betekent niet dat je geen selfie kan maken. Wanneer je een selfie wilt maken dan schuift de camera van achteren naar boven en draait deze om zodat je de mooiste selfies kan maken.

Samsung Galaxy A80

Naast deze zeven nieuwe Samsung telefoons die allemaal in dit jaar zijn uitgebracht zijn er nog twee toestellen die wij willen behandelen, namelijk de twee toestellen die nog worden verwacht. We hebben het over de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Fold

Verwacht: Onbekend

De Samsung Galaxy Fold zou de allereerste opvouwbare telefoon op de markt worden, echter is het Samsung niet gelukt om de telefoon klaar te krijgen voor de verwachte releasedatum. Samsung is op dit moment druk bezig om de telefoon te verbeteren zodat deze zo snel mogelijk op de markt kan komen, maar we hebben hiervoor nog geen nieuwe datum naar buiten gebracht.

Hopelijk heb je dankzij bovenstaand overzicht een beter beeld van de nieuwste Samsung telefoons. Ben je benieuwd naar alle specificaties van een specifiek toestel of heb je een vraag? Op de pagina van de toestellen kun je de belangrijkste informatie vinden, daarnaast hebben wij de meestgestelde vragen over deze toestellen beantwoord op onze pagina.

Vrijdag 27 november 2020 is het Black Friday, heb jij nog een nieuwe mobiele telefoon nodig? Maak dan gebruik van onze Black Friday Deals: