iPhone X

Sta je op het punt een nieuwe iPhone aan te schaffen maar ben je er nog niet uit welk toestel geschikt is voor je? Dan gaan wij je helpen. We gaan er even vanuit dat je op het moment graag je huidige iPhone 7 of 8 wil vervangen voor een nieuwe model iPhone. Wat is dan de beste optie, de iPhone X of de iPhone XS? Lees verder voor een uitgebreide vergelijking tussen deze twee Apple toestellen. De battle is on! iPhone X vs iPhone XS.

Verschillen; iPhone X vs iPhone XS

Met het blote oog zie je geen verschil, de iPhone X en iPhone XS lijken identiek. Lijken, er zijn wel degelijk een aantal verschillen. We beginnen met het grootste en misschien wel belangrijkste verschil, de processor die verantwoordelijk is voor de prestaties van de smartphone. In de iPhone X vinden we een A11-chip en de nieuwere iPhone XS beschikt over een A12-chip. Wat merk je hier nu van? Prestaties zijn beter, het energieverbruik is lager en Face ID is sneller.

Een ander verschil is het gewicht, de nieuwere iPhone XS is namelijk 3 gram zwaarder (177 gram) dan zijn voorganger de iPhone X, welke slechts 174 gram weegt. Zetten we de batterijen naast elkaar dan zien we ook een minimaal verschil. De iPhone X beschikt over een 2.716 krachtige batterij en de iPhone XS beschikt over een 2.658 sterke batterij, een verschil van 58 mAh. Daarnaast beschikt de iPhone XS over een hogere IP-certificering, deze is dus iets beter water- en stofbestendig. Het laatste verschil zit hem in de kleuropties, de iPhone X is beschikbaar in de kleuren zwart en zilver. Deze kleuren zijn ook beschikbaar voor de iPhone XS, alleen heeft Apple de kleur goud toegevoegd voor de iPhone XS.

iPhone X voordelen

Een fantastische toestel met ongekende prestaties. Een mooi 5,8 inch OLED-beeldscherm, dubbele 12 megapixel camera en water- en stofbestendig. Het toestel oogt zeer luxe en is verkrijgbaar is zwart en zilver.

iPhone XS voordelen

Elke keer is het voor Apple weer een uitdaging hun paradepaardje te overklassen en elke keer lijkt het onmogelijk, zo ook bij de Apple iPhone X. Toch is het ze wederom gelukt, de S-variant is nóg beter. De iPhone XS is op verschillende vlakken krachtiger, sneller of beter. Een processor die nog krachtiger is, een optie tot dualsim en een extra kleuroptie.

iPhone XiPhone XS

iPhone X vs iPhone XS conclusie

Is de prijs van je nieuwe smartphone erg belangrijk? Dan is wellicht het prijsverschil zo groot dat het niet de waarde dekt die de iPhone XS meer biedt dan de iPhone X. Op zoek naar het toptoestel van Apple met de beste prestaties die er zijn? Dan raden we aan om voor de iPhone XS Max variant te gaan. Dit toestel ligt qua prijskaartje wel wat hoger dan de normale iPhone XS. Ga je een iPhone X kopen? Vergeet daarnaast niet een beschermhoesje erbij te bestellen, ben je een echte muziekliefhebber? Dan moet je zeker de Apple AirPods ook niet vergeten. Nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Oriëntatie

Ben je nog aan het oriënteren over welke telefoon kopen die het beste aan jouw wensen aansluit? Bekijk onderstaande pagina's en wellicht geven zij antwoord op jouw vraag. Eventueel mag je ons vrijblijvend bellen voor advies.

Wat de keuze ook wordt; bij Telefoonwereld je nieuwe Apple AirPods kopen is altijd een slim idee. Bij ons profiteer je namelijk van scherpe prijzen en snelle bezorging. Bovendien heb je bij ons de keuze uit zowel de Apple AirPods 2 met oplaadcase, de Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase, als uit de Apple AirPods Pro. Zo kun je de Apple AirPods kopen die het beste bij jouw wensen en budget passen.