samsung galaxy a50 midden klasser

Een toestel dat voorzien is van luxe functies voor weinig geld. Een heldere omschrijving van de Samsung Galaxy A50, een van de nieuwste telefoons van Samsung. Sinds 18 maart van dit jaar is de Galaxy A50 verkrijgbaar in ons land. Het toestel is door Samsung in de markt gebracht als een middensegment smartphone, maar als we kijken naar de specificaties is de A50 zeker een uitblinker. Een vingerafdrukscanner verwerkt ín het beeldscherm, een 4.000 mAh krachtige batterij, een driedubbele camera en nog veel meer moderne functies.

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 beeldscherm

Een fantastisch 6,4 inch Infinity-U beeldscherm weergeeft alles in de mooiste kleuren. Het display is nagenoeg randloos en heeft een edge-to-edge beeldscherm, wat bijna de gehele voorkant van het toestel dekt. Dit zorgt voor een ultra moderne uitstraling. Haarscherp genieten van je favoriete foto’s of serie dankzij de Full HD+ resolutie en de geïntegreerde sAMOLED-kleuren.

Wat het beeldscherm van de Galaxy A50 nu echt uniek maakt is de vingerafdrukscanner die bij de A50 door Samsung is verwerkt in het sAMOLED-scherm. Dit wordt ook wel in-display-vingerscanner genoemd. Hierdoor heb je geen extra knop of toevoeging op het toestel en oogt de A50 nog moderner. Daarnaast zorgt deze unieke vingerafdrukscanner ervoor dat je zeer snel en vooral veilig je toestel kan ontgrendelen.

Overige specificaties van de Samsung A50

Hecht je waarde aan het maken van professionele foto’s met je smartphone? Dan ben je ook hiervoor aan het juiste adres bij de Galaxy A50. Het toestel beschikt over een driedubbele camera, een 25 MP primaire lens, een 8 MP ultra-wide camera met een bereik van 123 graden en een 5 MP dieptecamera. Samen zorgen deze drie camera’s voor haarscherpe foto’s, dag en nacht. Benieuwd hoe ver 123 graden van de ultra-wide lens reikt? Dit is even breed als het menselijk oog.

Iets wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt is de batterij-duur van een smartphone. Samsung zegt hierover, ‘Als je alles uit het leven haalt, heb je een telefoon nodig die dat ook kan.’. Ze hebben de Galaxy A50 daarom voorzien van een 4.000 mAh krachtige batterij zodat je de hele dag vooruit kan. Ben je vergeten jouw A50 op te laden? Maak dan gebruik van de 15W-Fast Charging die aanwezig is om je telefoon weer razendsnel op te laden.

Andere kenmerken van de Samsung Galaxy A50 lees je op de productpagina van dit toestel.

Samsung Galaxy A50 als los toestel kopen

Ben je na het lezen van dit artikel overtuigd van de voordelen van een Galaxy A50? Bij Telefoonwereld kan je de Samsung Galaxy A50 voordelig als los toestel kopen. Het toestel is verkrijgbaar in het zwart, blauw en wit. Bestel je vandaag nog vóór 23:59 uur? Dan heb je jouw gloednieuwe smartphone morgen al in huis!

Is de Galaxy A50 niet precies wat je zoekt kijk dan eens verder naar andere middenklassers, de andere toestellen uit de A-klasse van Samsung. 

Oriëntatie

Ben je nog aan het oriënteren over welke telefoon kopen die het beste aan jouw wensen aansluit? Bekijk onderstaande pagina's en wellicht geven zij antwoord op jouw vraag. Eventueel mag je ons vrijblijvend bellen voor advies.