Tickets scoren via mobiel

Staat jouw studiefinancieringskraan al maximaal open en hebben je ouders inmiddels ook wel door dat je alleen maar langskomt voor de was of om geld te vragen? Maar wil je toch de gaafste festivals meemaken? De app I’M IN biedt dan de uitkomst. In de app kun je aan een rad draaien om prijzen te winnen. Prijzen zoals kortingen op muntjes, maar ook gratis festivalkaartjes! Met de app I’M IN ontdek je nieuwe festivals en ga je een stuk goedkoper een vet seizoen tegemoet. 

App: I’M IN Android & IOS

Festival vriendengroep

 App heen en terug reizen

Nadat je het begeerde festivalkaartje gekocht hebt moet er natuurlijk ook vervoer komen. Met 10.000 man op dezelfde trein of bus wachten heeft ook wel iets, maar met de festival app Lyft kun je ook gewoon gaan carpoolen. De kosten worden netjes verdeeld en je hoeft zelf niet de BOB te zijn. Tijdens het carpoolen kun je ook nog nieuwe vrienden maken voor tijdens het festival!

App: Lyft  Android & IOS

Festival app Victorinox

Festival rijden

 Ga jij een weekend lang naar een festival toe? Dan kom je helaas het weekend niet met alleen door met bier en een schone onderbroek. Gelukkig biedt onze telefoon, zoals altijd, de oplossing. In de Festival app Victorinox vind je handige checklists en tips over wat je moet meenemen. Daarnaast heeft deze app functies zoals navigatie naar je slaapplek en wat voor weer het gaat worden. Erg handig dus!

App: Victorinox Android & IOS


Festival apps tijdens het festival

Woof app

Wist je dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de meest gestelde vraag op een festival is: Waar nu naartoe? Bij de grotere festivals is er gewoon te veel keuze aan goede artiesten. Je wilt natuurlijk wel alle goede artiesten even zien. De app Woov helpt je met het maken van een planning. Op de Timetable van het festival zie je welke artiesten er komen en kun je instellen hoe lang je de artiest wil zien. De planning is gemakkelijk te delen met vrienden en via meldingen weet je wanneer de tijd voorbij is.

 App: Woov Android & IOS

Vriend(in) kwijt? Geen probleem!

Iedere vriendengroep heeft wel een vriend die altijd kwijt is. Voorkom dat je moet gaan afspreken rechts van het 26ste eetkraampje bij die ene grote paal. De festival app Find My Friends biedt de oplossing. Na het aanzetten van je locatie op je telefoon zie je op de kaart waar al je vrienden zijn. Nu kun je gemakkelijk afspreken waar je elkaar weer wilt ontmoeten.

Accuduur telefoon verlengen

Natuurlijk zijn al deze festival apps allemaal hartstikke handig. Maar niet iedereen heeft een nieuwe telefoon met een lange batterijduur. Bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8 die nu voor een spetterende lage prijs verkrijgbaar is bij ons. Maar dat geheel terzijde. De festival app Battery Doctor zorgt ervoor dat elke Android of IOS telefoon een verlengde batterijduur krijgt. De app geeft overzichtelijk aan welke onderdelen van je telefoon de batterij het meest belasten. Door deze uit te zetten wordt de batterijduur van je telefoon verlengd.

App: Battery Doctor Android & IOS

Dit waren de apps die niet mogen ontbreken op je telefoon voor het festivalseizoen. Wij hopen dat je dit seizoen een aantal onvergetelijke festivals gaat meemaken. Heb jij nog handige apps die niet mogen ontbreken tijdens een festival? Laat het ons weten in de comments.