Bekijk het toestel van de maand: iPhone SE 2020 als los toestel bij Telefoonwereld.

De Apple iPhone 11 is vanaf nu verkrijgbaar bij Telefoonwereld:

Apple iPhone 11 los toestel
Apple iPhone 11 Pro los toestel
Apple iPhone 11 Pro Max los toestel

Vergeet daarnaast niet een beschermhoesje erbij te bestellen, ben je een echte muziekliefhebber? Dan moet je zeker de Apple AirPods ook niet vergeten. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op over de iPhone 11

Ouder bericht:
De nieuwe iPhone 11 (of de iPhone Pro) wordt vanaf 20 september in Nederland verkocht. Op deze pagina vind je alle informatie die tot nu toe bekend is over deze telefoon. 

Release datum van de iPhone 11 (Pro)

De iPhone 11 wordt onthuld op 10 september, je kunt vervolgens op 13 september een pre-order bestellen. Op vrijdag 20 september worden de eerste exemplaren verkocht in alle winkels.

De prijs is afhankelijk van het toestel, er zullen weer 3 verschillende modellen op de markt gebracht worden net zoals voorheen. De iPhone 11 (64 GB) zal naar verwachting rond de prijs van de iPhone XS zitten tijdens release, dus rond de 1159,- euro. De andere modellen zullen van prijs verschillen.

Het is officieel, Apple heeft bevestigd dat zij de volgende generatie iphones op 10 september gaan presenteren. Bekijk hieronder die live stream die om 19:00 uur begint op 10 september.

Verschillende iPhone 11 modellen

Er zullen net zoals voorheen 3 verschillende toestellen op de markt gebracht worden, met dezelfde doelgroepen in gedachte. Eén zal de standaardversie zijn, de ander met een groter scherm (iPhone Plus/iPhone Max) en wat additionele functies en de ander zal een iets goedkopere optie zijn.

Iphone 11 specificaties

De iPhone 11 zal natuurlijk meerdere nieuwe functies en verbeteringen bevatten, dit is wat we tot nu toe weten op basis van geruchten en vrijgekomen informatie.

De 3 camera's

De meest opvallende vernieuwing aan het nieuwe toestel zijn de 3 camera’s lenzen aan de achterkant van het toestel. De extra hoeklens zorgt ervoor dat je een veel groter gebied kunt vastleggen met de camera, verder ook betere kwaliteit tijdens het optisch zoomen en een verbetering in het fotograferen in donkere omgevingen en in de avond.

Niet alleen de voorcamera maar ook de selfie camera ontvangt een grote update, volgens geruchten gaat de camera naar 12 megapixels terwijl het er voorheen er maar 7 waren.

Accu en opladen

iPhone ‘s maken al een tijdje gebruik van het snel-laden functie, maar omdat Apple nog steeds dezelfde oplader levert bij de toestellen wordt hier weinig gebruik van gemaakt. Hier zou dit jaar een einde aan komen met de release van de nieuwe telefoon. Apple is van plan een usb-c lader bij de nieuwe telefoon te leveren, waardoor je meteen gebruik kan maken van de snel-laden functie.

Verder komt er ook een functie waarbij je je telefoon als draadloze lader kunt gebruiken voor andere Apple-producten op te laden. Zo kun je bijvoorbeeld je Apple Watch even op je smartphone leggen om het op te laden.

A13-Chip

In de iPhone 11 komt een nieuwe processor te zitten: de A13-Chip. Deze chip zal ervoor zorgen dat de prestaties van het toestel minder effect op de accu hebben en ook drastisch verbeterd worden.

iOS 13 besturingssysteem

De iPhone 11 zal standaard op iOS 13 functioneren. Deze nieuwe update van het besturingssysteem van Apple zal 30% sneller moeten werken dan vorige besturingssystemen. Daarnaast heeft Apple ook de manier waarop apps downloaden en updaten geherstructureerd, wat resulteert in 50 procent kleinere downloadbestandsgroottes en tot 60 procent kleinere app-updates. Door dit nieuwe verpakkingssysteem kunnen apps ook 50% sneller opstarten.

iOs 13 zal ook beschikbaar worden voor onderstaande Apple producten:

 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone XR
 • iPhone X
 • iPhone 8
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone SE
 • iPod Touch (7th generation)

Wat de keuze ook wordt; bij Telefoonwereld je nieuwe Apple AirPods kopen is altijd een slim idee. Bij ons profiteer je namelijk van scherpe prijzen en snelle bezorging. Bovendien heb je bij ons de keuze uit zowel de Apple AirPods 2 met oplaadcase, de Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase, als uit de Apple AirPods Pro. Zo kun je de Apple AirPods kopen die het beste bij jouw wensen en budget passen.

iphone 11 specificaties