AirPods2

In december 2016 kwam Apple met de release van de AirPods die de markt van headphones een nieuwe dimensie gaf door de eerste draadloze oortjes aan te bieden. Nu lijkt ook de komst van de AirPods 2 in zicht. Hoewel de nieuwe AirPods er bijna identiek uit gaan zien, hebben ze aan de binnenkant verschillende ontwikkelingen ondergaan. Wil je weten welke ontwikkelingen dit zijn? Lees dan snel verder.

Wat is er anders dan de originele AirPods?

Nu we meer dan 2 jaar de Apple AirPods in het straatbeeld zien is het volgens Apple tijd voor de volgende stap. Aan het uiterlijk van de AirPods 2 is weinig tot niets veranderd, intern is dit wel het geval. Door intern extra ruimte te creëren voor het produceren van lage tonen gaat de kwaliteit van het geluid en de bas erop vooruit. Daarnaast worden de AirPods 2 voorzien van een coating die ervoor moet zorgen dat je meer grip krijgt op de AirPods en gaat voorkomen dat ze uit je oren kunnen vallen. Andere berichten geven aan dat de nieuwe AirPods ook in het zwart worden gefabriceerd, naast het bekende wit.

De specificaties verbeteren zich ook voor de AirPods 2. Zo is bijvoorbeeld de W-chip die zorgt voor de draadloze communicatie tussen de iPhone en de AirPods verschillende generaties verder sinds de originele AirPods. De Apple Watch Series 4 draagt inmiddels de derde generatie W-chip, welke waarschijnlijk ook in de nieuwe AirPods terecht gaat komen. Dit gaat samen met Bluetooth 5.0 resulteren in een sterkere verbinding dan voorheen. Bluetooth 5.0 vinden we nu al in de iPhone 8 en iPhone X en dit zorgt voor betere audio en een groter bereik.

Een vraag die bij menig Apple-fan op kan komen als het gaat om de nieuwe AirPods is of deze waterbestendig gaan zijn. Hoewel de originele AirPods dit niet zijn kunnen ze wel tegen een paar regen- of zweetdruppels. Het vermoeden is dat de AirPods 2 net als zijn voorganger niet waterbestendig gaat zijn. De prijs van de AirPods 2 gaat hoogstwaarschijnlijk wel verschillen ten opzichte van de originele AirPods uit 2016. De nieuwe AirPods gaan mogelijk rond de 200 euro kosten, een bedrag dat beduidend hoger ligt dan de originele AirPods.

AirPods2

Hey Siri!

Siri is een virtuele assistent in je smartphone dat je kan benutten bij het gebruik van de Apple AirPods. Het grote voordeel met het gebruik van ‘Hey, Siri!’ is het feit dat de AirPods zelf contact leggen met je telefoon, geheel op basis van jouw stemgeluid. Zo kan je Siri de opdracht geven een nummer te pauzeren of het volgende nummer af te spelen. Je hoeft dus niet meer als voorheen op de AirPods te tikken, Siri gaat jouw persoonlijke stemgeluid herkennen.

Draadloos opladen

AirPower is de draadloze oplader die nog niet op de markt is ondanks dat Apple dit voor het jaar 2018 beloofde. Met dit innoverende Appleproduct kun je je iPhone, Apple Watch en je (nieuwe) AirPods gelijktijdig draadloos opladen. Geheel draadloos wordt het overigens niet, de AirPower zelf dien je wel met een kabeltje op het stopcontact aan te sluiten. Hierna kun je je Appleproducten tegelijkertijd opladen door deze simpelweg op het matje te leggen. Omtrent de release van de AirPower is nog veel onduidelijkheid. Er gaan geruchten dat de massaproductie begonnen is maar dit is nog niet bevestigd door Apple.

Kortom, de AirPods 2 en de AirPower zitten er hoogstwaarschijnlijk in 2019 aan te komen. Wanneer dit precies gaat zijn moeten we nog even afwachten. Mocht je niet kunnen wachten tot de nieuwe AirPods 2 op de markt komen, wij van Telefoonwereld.nl bieden de Apple AirPods voordelig aan.

Wat de keuze ook wordt; bij Telefoonwereld je nieuwe Apple AirPods kopen is altijd een slim idee. Bij ons profiteer je namelijk van scherpe prijzen en snelle bezorging. Bovendien heb je bij ons de keuze uit zowel de Apple AirPods 2 met oplaadcase, de Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase, als uit de Apple AirPods Pro. Zo kun je de Apple AirPods kopen die het beste bij jouw wensen en budget passen.