Gamen op je smartphone is dé ideale bezigheid tegen verveling.  Je kent het wel.. je zit in de trein of bent aan het wachten bij de tandarts en de tijd gaat maar niet voorbij… Met onze top 4 beste Android games die gratis zijn te downloaden zou je willen dat je nog even langer moest wachten. Daarnaast kun je deze top 4 spellen altijd tegen vrienden spelen, hoe gaaf is dat? Deze spellen moet je gewoon een keer geprobeerd hebben. 

Nummer 4: Clash Royale

Voor iemand die helemaal weg is van ridders, draken, prinsen & prinsessen is dit de ideale game. Het Fijne aan Clash Royale is dat je het op kunt nemen tegen je vrienden! Het doel van deze game in onze top 4 beste Android games is kaarten verzamelen en upgraden. Verover de torens van de vijand om je tegenstanders te verslaan. Tijdens de game kun je kronen, roem en trofeeën verzamelen. Je kunt Clash Royale gratis downloaden in de Google Playstore en de App store.

Nummer 4: Clash Royale

Nummer 3: 8 Ball Pool

Wordt een pro in biljarten met de 8 Ball Pool game! In dit spel speel je potjes biljard met tegenstanders over de hele wereld. Daarnaast kun je ook gewoon tegen je vrienden spelen, hoe gaaf is dat? Voor de echte pro’s zijn er toernooien in het spel waaraan je kunt deelnemen. Daarvoor moet je coins betalen. Met  de muntjes die je in het spel verdient kun je de gaafste keus kopen. Je moet wel opletten welk soort wedstrijden dat je speelt. Wedstrijden met een hogere entree ‘fee’ keren bij winst een hogere prijs uit, maar de tegenstander is vaak van een hoger niveau. Dit maakt het spel uitdagender omdat je risico moet nemen om snel succes te behalen. Daarom behoort 8 Ball Pool wat ons betreft zeker in de top 4 beste Android games.

Nummer 3: 8 Ball Pool

Nummer 2: Bike Race Free

Een van de beste Android games op het gebied van racen is zonder twijfel Bike Race. Het spel oogt vrij eenvoudig maar wordt steeds uitdagender naarmate je meer levels hebt gehaald. Ook Bike Race heeft een optie om tegen vrienden te spelen. Je kunt zelfs je eigen racebaan maken! Kortom een game met voldoende mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij je niet verveelt. Met de sterren die je in het spel verdient kun je steeds betere motors kopen met betere specificaties. Deze bikes kun je ook gebruiken in multiplayer games tegen je vrienden.

Nummer 2: Bike Race Free

 

 

Nummer 1: Fun Run 3

De multiplayer game Fun Run 3 is de absolute winnaar in deze beste Android games top 4. Zelf in een gezelschap is dit spel leuk om te spelen! Het doel van het spel is om als eerste de finish te behalen en je tegenstanders te verslaan. Dit kunnen tegenstanders zijn over de hele wereld, maar ook je vriendengroep. Met maximaal 4 spelers kun je tegelijkertijd 1 potje spelen. Je karakter loopt vanzelf voorruit maar jij moet op het juiste moment springen om snelheid te behouden. Daarnaast kom je onderweg verschillende boxen tegen waarin power ups zitten verstopt. Deze power ups zorgen ervoor dat je tegenstanders er langer over doen om de finish te halen. Daarnaast zijn er ook power ups te bemachtigen die je karakter tijdelijk sneller maken. In het spel kun je verschillende dieren kopen met de munten die je verdient voor het winnen van races. De dieren kunnen worden aangekleed met gave outfits. Inmiddels heeft Dirtybit al 3 verschillende versies van het spel uitgebracht. Daarvan is deel 3 het meest recent. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen!  

Nummer 1: Fun run 3

 

Oh ja… heb jij nog een gave game die zeker in deze top 4 beste Android games thuishoort? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel zodat we er een leuk stukje over kunnen schrijven. Alle games in dit artikel zijn gratis te downloaden in de Google Playstore

 

(Afbeeldingen zijn afkomstig uit de Google Playstore: https://play.google.com/store)