010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

iPhone X

iPhone X

Ben jij op zoek naar een nieuwe telefoon? Misschien is de iPhone X wellicht de telefoon die jij zoekt. Apple viert zijn tiende verjaardag door uit te pakken met de iPhone X. Deze telefoon barst van de nieuwe innovaties. Koop vandaag nog de iPhone X online bij Telefoonwereld. Vandaag besteld, is morgen in huis!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

iPhone X los toestel

Apple heeft uitgepakt met zijn tiende verjaardag, zo heeft de iPhone X meerdere nieuwe features. Zo hoef je nu niet meer je telefoon te openen met je vingerafdruk, maar kan de gloednieuwe 3D-scanner jouw gezicht herkennen. Apple heeft zelfs de homebutton verwijderd. De gezichtsherkenning zorgt ervoor dat jij nog sneller en veiliger je telefoon kan ontgrendelen. Daarnaast kun je met de iPhone X net zoals bij de iPhone 8 de telefoon draadloos opladen. De iPhone X is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk grijs en zilver. Je kunt kiezen uit een intern geheugen van 64GB of 256GB.

iPhone X

Belangrijkste specificaties van de iPhone X

Naast de nieuwste innovatie van Face ID, heeft Apple de iPhone X op meerdere vlakken verbeterd. De telefoon beschikt over een schitterend 5,8 inch OLED scherm die bijna de gehele voorkant van het toestel bedekt. Doordat de homebutton is verdwenen beschik je over een nog groter scherm. Overige belangrijke specificaties van de iPhone X zijn:

  • - Dubbele 12 + 12 megapixel camera
  • - 3GB werkgeheugen
  • - 2716 mAh batterij met draadloos opladen
  • - Krachtige A11 Bionic-chip

Voordelen van de iPhone X

Vrijwel iedereen was verrast toen Apple de iPhone X tegelijkertijd presenteerde als de iPhone 8. Apple heeft alles uit de kast gehaald om de iPhone X een echte topper te maken en dit is zonder meer gelukt. Waar we hiervoor al enkele keer spraken over de Face ID heeft Apple ook de camera verbeterd. Met de dubbele 12 megapixel camera aan de achterkant en de slimme algoritmes kun je de mooiste foto’s maken. Daarnaast heeft de iPhone X de frontcamera ook verbeterd waardoor je gave selfies kan maken. Naast al deze technische innovaties is de iPhone X ook water- en stofbestendig, hierdoor kun je gerust de telefoon gebruiken wanneer het buiten regent. Tijdens de presentatie van de iPhone X heeft Apple ook de AirPods gelanceerd. En ook de AirPods kun je voordelig en gemakkelijk bestellen bij Telefoonwereld.

iPhone X als los toestel kopen

Kies jij voor de iPhone X als jouw volgende telefoon? Bij Telefoonwereld koop je de iPhone X als los toestel tegen een scherpe prijs. Bij ons is de iPhone X verkrijgbaar in twee kleuren en met twee verschillende groottes intern geheugen. Wil jij graag meer informatie over dit model? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts staan klaar om je meer informatie te geven en te helpen met het maken van de juiste keuze.

iPhone X