Apple iPhone X

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een iPhone? Dan adviseren wij jou graag de Apple iPhone 11 aan. Wij bieden de Apple iPhone SE 2020 aan voor de laagste prijs van Nederland.

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Apple iPhone X los toestel

Apple heeft uitgepakt met zijn tiende verjaardag, zo heeft de Apple iPhone X meerdere nieuwe features. Zo hoef je nu niet meer je telefoon te openen met je vingerafdruk, maar kan de gloednieuwe 3D-scanner jouw gezicht herkennen. Apple heeft zelfs de homebutton verwijderd. De gezichtsherkenning zorgt ervoor dat jij nog sneller en veiliger je telefoon kan ontgrendelen. Daarnaast kun je met de Apple iPhone X net zoals bij de iPhone 8 de telefoon draadloos opladen. De Apple iPhone X is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk grijs en zilver. Je kunt kiezen uit een intern geheugen van 64GB of 256GB.

Apple iPhone X

Belangrijkste specificaties Apple iPhone X

Naast de nieuwste innovatie van Face ID, heeft Apple de iPhone X op meerdere vlakken verbeterd. De telefoon beschikt over een schitterend 5,8 inch OLED scherm die bijna de gehele voorkant van het toestel bedekt. Doordat de homebutton is verdwenen beschik je over een nog groter scherm. Overige belangrijke specificaties van de Apple iPhone X:

 • - Dubbele 12 + 12 megapixel camera
 • - 3GB werkgeheugen
 • - 2716 mAh batterij met draadloos opladen
 • - Krachtige A11 Bionic-chip

Voordelen Apple iPhone X

Vrijwel iedereen was verrast toen Apple de iPhone X tegelijkertijd presenteerde als de iPhone 8. Apple heeft alles uit de kast gehaald om de Apple iPhone X een echte topper te maken en dit is zonder meer gelukt. Waar we hiervoor al enkele keer spraken over de Face ID heeft Apple ook de camera verbeterd. Met de dubbele 12 megapixel camera aan de achterkant en de slimme algoritmes kun je de mooiste foto’s maken. Daarnaast heeft de Apple iPhone X de frontcamera ook verbeterd waardoor je gave selfies kan maken. Naast al deze technische innovaties is de Apple iPhone X ook water- en stofbestendig, hierdoor kun je gerust de telefoon gebruiken wanneer het buiten regent. Tijdens de presentatie van de Apple iPhone X heeft Apple ook de AirPods gelanceerd. En ook de AirPods kun je voordelig en gemakkelijk bestellen bij Telefoonwereld.

Apple iPhone X los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone X? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone X voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in de getal verschillende kleuren aan. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Apple iPhone X? Bekijk dan onze meestgestelde vragen over de iPhone X.

Meest gestelde vragen over de iPhone X

Heb jij een vraag over de iPhone X? Dan ben je niet de enige, daarom hebben wij de meest gestelde vragen over de iPhone X op een rijtje gezet. Kijk tussen deze vragen of je het antwoord kan vinden waar je naar op zoek bent. Niet gevonden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag.

vragen over iphone x

Volledige specificaties iPhone X

 • - Beeldscherm: 5,8-inch OLED scherm
 • - Chipset: Apple A11 Bionic, 2.39 GHz
 • - GPU: Apple GPU
 • - RAM: 3 GB werkgeheugen
 • - Opslag: 64 of 256 GB intern geheugen
 • - Camera achterzijde: Dual 12 + 12 megapixels
 • - Camera voorzijde: 7 megapixels
 • - Batterij: 2716 mAh
 • - Andere: IP68-certificering

Kan Face ID meerdere gezichten opslaan?

De Face ID is zo ingesteld dat die maar één gezicht kan herkennen. Dus het is niet mogelijk voor je Face ID om zowel jouw gezicht als het gezicht van je vriend of vriendin te onthouden. De Face ID is zo ontworpen dat die wel jouw gezicht blijft herkennen ook al heb je een bril of muts op.

Hoe kan ik een de iPhone X hard resetten?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een app vastloopt of dat je telefoon crasht en je een hard reset moet uitvoeren. Echter omdat de iPhone X geen home button meer heeft moet je voortaan een andere handeling doen om het toestel te hard resetten. Om een hard reset uit te voeren oet je nu drie stappen volgen.

 • 1. Druk de harder volume knop in
 • 2. Druk de zachter volume knop in
 • 3. Houd de aan/uit knop in

Bij deze drie stappen moet je de eerste twee stappen snel achter elkaar doen. Dus werkt de hard reset niet meteen? Probeer stap 1 en 2 sneller achter elkaar te doen.

Kan ik de iPhone X draadloos opladen?

Ja, het is mogelijk om de iPhone X draadloos op te laden. Bij aankoop van de iPhone X wordt er geen draadlose oplader geleverd. Dus wanneer je op zoek gaat naar een draadlose oplader voor je iPhone X, zorg dat je een aanschaft die getest is en waar je goede reviews voor kan vinden.

Wordt de iPhone X met AirPods geleverd?

Nee, ondanks dat Apple de AirPods presenteerde samen met de iPhone X worden deze niet geleverd bij aankoop van de iPhone X. Het is wel mogelijk om de AirPods los bij te bestellen.

Wat houdt de IP68-certificering in?

Een IP68-certificering houdt in dat de iPhone X waterdicht is. Dit betekent dat je het toestel maximaal een half uur tot wel 2 meter diep in het water kan gebruiken. Hiermee kun je dus gerust het toestel gebruiken tijdens een hevige regenbui of om foto’s in het zwembad te maken op vakantie.

In welke kleuren is de iPhone X verkrijgbaar?

De iPhone X is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk grijs en zilver. Bij beide kleuren heb je de keuze uit een intern geheugen van 64 of 256 GB.

iPhone X