Apple iPhone 8 Plus

Apple iPhone 8 Plus kopen als los toestel

Bij Telefoonwereld koop je de Apple iPhone 8 Plus voor de scherpste prijs. Met de iPhone 8 Plus heeft Apple weer een smartphone met veel mooie verbeteringen op de markt gebracht. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel vandaag nog. Heb je de Apple iPhone 8 Plus voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

De voordelen van de iPhone 8 Plus

iphone 8 plus los toestel kopenMet de iPhone 8 Plus heeft Apple niet veel veranderd aan het uiterlijk, maar is de binnenkant sterk verbeterd. Zo heeft de nieuwe iPhone 3GB werkgeheugen en een nieuwe processor, hierdoor werkt de telefoon sneller dan ooit. Ook de accu van de iPhone 8 Plus heeft een upgrade gekregen, zo kan je langer genieten van je nieuwe telefoon. Is de accu leeg? Door nieuwe technologie kan je gemakkelijk de iPhone 8 Plus draadloos opladen. Door de verbeterde camera’s kan je met de nieuwe iPhone nog scherpere foto’s en video’s maken. En door het extra grote scherm, namelijk een true-tone beeldscherm van 5.5 inch, kan je ook nog eens extra genieten van mooie beelden. Je kan de iPhone 8 Plus bestellen met een 64 en 256GB geheugen.

De iPhone 8 Plus los bestellen

Kies je voor de iPhone 8 Plus als nieuwe telefoon? Dan kan je deze snel en zeer voordelig los bestellen bij Telefoonwereld. Bij ons kan je de iPhone 8 Plus vinden in verschillende kleuren. Is deze telefoon een maatje te groot? Dan kan je ook kiezen voor de iPhone 8. Bestel vandaag nog de iPhone 8 Plus los bij Telefoonwereld en profiteer van onze voordelen.