Apple iPhone 8 Plus

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een iPhone? Dan adviseren wij jou graag de Apple iPhone 11 Pro Max en de Apple iPhone SE 2020 aan. Wij bieden deze telefoons aan voor de laagste prijs van Nederland.

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De voordelen van de iPhone 8 Plus

iphone 8 plus los toestel kopenMet de iPhone 8 Plus heeft Apple niet veel veranderd aan het uiterlijk, maar is de binnenkant sterk verbeterd. Zo heeft de nieuwe iPhone 3GB werkgeheugen en een nieuwe processor, hierdoor werkt de telefoon sneller dan ooit. Ook de accu van de iPhone 8 Plus heeft een upgrade gekregen, zo kan je langer genieten van je nieuwe telefoon. Is de accu leeg? Door nieuwe technologie kan je gemakkelijk de iPhone 8 Plus draadloos opladen. Door de verbeterde camera’s kan je met de nieuwe iPhone nog scherpere foto’s en video’s maken. En door het extra grote scherm, namelijk een true-tone beeldscherm van 5.5 inch, kan je ook nog eens extra genieten van mooie beelden. Je kan de iPhone 8 Plus bestellen met een 64 en 256GB geheugen.

De iPhone 8 Plus los bestellen

Kies je voor de iPhone 8 Plus als nieuwe telefoon? Dan kan je deze snel en zeer voordelig los bestellen bij Telefoonwereld. Bij ons kan je de iPhone 8 Plus vinden in verschillende kleuren. Is deze telefoon een maatje te groot? Dan kan je ook kiezen voor de iPhone 8. Bestel vandaag nog de iPhone 8 Plus los bij Telefoonwereld en profiteer van onze voordelen.