010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

iPhone 8

iPhone 8

Is het tijd voor een nieuwe telefoon? Dan is de iPhone 8 de telefoon waar jij naar op zoek bent. Met de iPhone 8 heeft Apple haar telefoons weer verbeterd. Vanaf het moment dat de telefoon is gepresenteerd behoort het tot de populairste iPhones. Koop de iPhone 8 voor een scherpe prijs bij Telefoonwereld en ontvang morgen je telefoon al thuis!

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

iPhone 8 los toestel

De iPhone 8 is in 2017 op de markt gekomen en behoort tot één van de meest populaire smartphones van de laatste jaren. Met de updates die de iPhone heeft gekregen is dit ook geen grote verrassing. Apple heeft ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 7, niet veel veranderd aan het design. Apple heeft zich voornamelijk gefocust op de specificaties. De iPhone 8 is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, zilver, goud en rood. Je kunt bij ons de iPhone 8 vinden met een intern geheugen van 64GB en 256GB. Hiermee kun je zonder zorgen je favoriete foto’s, filmpjes en apps bewaren op je smartphone.

iPhone 8

Belangrijkste specificaties iPhone 8

Een van de belangrijkste verandering die Apple heeft gedaan is de toevoeging van draadloos opladen. Hierdoor heb je geen last meer van draden die in de knoop komen en kun je gemakkelijk je iPhone 8 opladen. Naast deze grote verandering heeft Apple ook de andere belangrijke specificaties verbeterd:

  • - 4,7 inch Retina HD-display scherm
  • - 12 megapixel camera
  • - Supersnelle A11 Bionic Chip
  • - 1821 mAh batterij

Voordelen van de iPhone 8

Waar iedereen de iPhone 7s verwachtten, kwam Apple met de iPhone 8 en de iPhone X. Met de supersnelle A11 Bionic Chip is de iPhone 8 een stuk sneller dan zijn voorganger, hierdoor kun je gemakkelijk switchen tussen je favoriete apps. Maar ook aan de accu heeft Apple gedacht, zo kun je gerust je iPhone gebruiken zonder dat deze snel leeg gaat. Waarbij het aantal megapixels van de camera niet is veranderd, kun je dankzij een snellere sensor en de nieuwe kleurenfilter nu nog betere foto’s maken. En dankzij het ruime intern geheugen hoef je niet voortijdig de mooiste foto’s te verwijderen.

iPhone 8 als los toestel kopen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon is de iPhone 8 een zeer goede keuze. Bij Telefoonwereld kan je dankzij een zeer scherpe prijs genieten van top specificaties. In ons assortiment vind je het toestel in vier verschillende kleuren en kun je kiezen uit een intern geheugen van 64GB of 256GB. Koop vandaag nog de iPhone 8 en ontvang morgen je nieuwe telefoon al thuis! Heb je liever meer informatie over het toestel of wil je advies over welk model het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

iPhone 8