010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

iPhone 7

iPhone 7

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wellicht ben je dan op zoek naar de iPhone 7. Apple heeft weer alles uit de kast gehaald om deze iPhone versie te voorzien van geweldige specificaties. Koop vandaag nog de iPhone 7 tegen een zeer scherpe prijs bij Telefoonwereld en ontvang morgen je nieuwe telefoon al thuis!

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

iPhone 7 los toestel

De iPhone 7 is al vanaf de aankondiging zeer populair en dit is ook zeer logisch. Zo heeft Apple alles uit de kast gehaald om de iPhone 7 weer een stap beter te maken. Apple heeft zich voornamelijk gefocust op het technische gedeelte van de smartphone. In vergelijking met de iPhone 6s zijn er slechts enkele kleine dingen aangepast. De iPhone 7 is verkrijgbaar in vijf kleuren, namelijk: zwart, zilver, goud, roségoud en gitzwart. Daarnaast heb je de keuze uit een intern geheugen van 32GB, 128GB of 256GB. Hiermee kun je altijd je favoriete foto’s, video’s en apps op je telefoon bewaren.

iPhone 7

Belangrijkste specificaties iPhone 7

Een van de belangrijkste specificaties die Apple heeft toegevoegd aan de iPhone 7 is het feit dat het nieuwe toestel water- en stofbestendig is. Een specificatie waar veel iPhone liefhebbers al jaren op hebben zitten wachten. Naast deze belangrijke toevoeging heeft Apple ook de andere specificaties een update gegeven:

  • - 4,7 inch Retina HD-display
  • - 12 megapixel camera
  • - 2GB werkgeheugen met een razendsnelle A10-processor
  • - 1960 mAh batterij

Voordelen van de iPhone 7

Het is toch elk jaar weer een groot event en het was dit keer niet anders, de aankondiging van de iPhone 7. Niet alleen de 7 serie werd gepresenteerd, maar ook de iPhone 7 Plus werd gepresenteerd. De iPhone 7 is een meer dan waardige opvolger van de 6s en heeft dan ook een goede update gekregen. Zo is de camera aan de achterkant als aan de voorkant verbeterd en heeft het toestel een betere grafische chip gekregen. Maar ook de accu is verbeterd waardoor je met normaal gebruik tot wel twee uur langer kan genieten van je smartphone. Net zoals bij de voorganger kun je de telefoon gemakkelijk ontgrendelen dankzij de Touch ID-sensor.

iPhone 7 als los toestel kopen

Heb je een keuze gemaakt en wordt de iPhone 7 jouw volgende telefoon? In ons assortiment kun je de iPhone 7 in de vijf verschillende kleuren vinden en met het intern geheugen dat het beste bij jou past. Bij Telefoonwereld koop je de iPhone 7 tegen een zeer scherpe prijs en ontvang je het toestel de volgende dag al! Zo kan je snel genieten van je nieuwe smartphone. Wil je graag meer informatie over het toestel of advies welk model het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze experts helpen je graag.

iPhone 7