Apple iPhone 7

Helaas komt dit product niet meer op voorraad. Ben je specifiek op zoek naar een iPhone? Dan adviseren wij jou graag de Apple iPhone SE 2020 aan. Wij bieden de Apple iPhone SE 2020 aan voor de laagste prijs van Nederland.

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Apple iPhone 7 los toestel

De Apple iPhone 7 is al vanaf de aankondiging zeer populair en dit is ook zeer logisch. Zo heeft Apple alles uit de kast gehaald om de iPhone 7 weer een stapje beter te maken. Apple heeft zich voornamelijk gefocust op het technische gedeelte van de smartphone. In vergelijking met de iPhone 6s zijn er slechts enkele kleine dingen aangepast. De Apple iPhone 7 is verkrijgbaar in vijf kleuren, namelijk: zwart, zilver, goud, roségoud en gitzwart. Daarnaast heb je de keuze uit een intern geheugen van 32GB, 128GB of 256GB. Hiermee kun je altijd je favoriete foto’s, video’s en apps op je telefoon bewaren.

Apple iPhone 7

Belangrijkste specificaties Apple iPhone 7

Een van de belangrijkste specificaties die Apple heeft toegevoegd aan de iPhone 7 is het feit dat het nieuwe toestel water- en stofbestendig is. Een specificatie waar veel iPhone liefhebbers al jaren op hebben zitten wachten. Naast deze belangrijke toevoeging heeft Apple ook de andere specificaties een update gegeven. Overige specificaties van de Apple iPhone 7:

  • - 4,7 inch Retina HD-display
  • - 12 megapixel camera
  • - 2GB werkgeheugen met een razendsnelle A10-processor
  • - 1960 mAh batterij

Voordelen Apple iPhone 7

Het is toch elk jaar weer een groot event en het was dit keer niet anders, de aankondiging van de nieuwste iPhone. Niet alleen de 7 serie werd gepresenteerd, maar ook de iPhone 7 Plus werd gepresenteerd. De Apple iPhone 7 is een meer dan waardige opvolger van de iPhone 6s en heeft dan ook een goede update gekregen. Zo is de camera aan de achterkant als aan de voorkant verbeterd en heeft het toestel een betere grafische chip gekregen. Maar ook de accu is verbeterd waardoor je met normaal gebruik tot wel twee uur langer kan genieten van je smartphone. Net zoals bij de voorganger kun je de telefoon gemakkelijk ontgrendelen dankzij de Touch ID-sensor.

Apple iPhone 7 los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone 7? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone 7 voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in vijf verschillende kleuren aan, zwart, zilver goud, roségoud en gitzwart. Vergeet daarnaast niet een beschermhoesje erbij te bestellen, ben je een echte muziekliefhebber? Dan moet je zeker de Apple AirPods ook niet vergeten. Nog vragen of extra informatie nodig over de Apple iPhone 7? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

iPhone 7