Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s kopen als los toestel

Bij Telefoonwereld koop je de Apple iPhone 6s voor de scherpste prijs. De iPhone 6s lijkt aan de buitenkant op de voorganger maar aan de binnenkant heeft de telefoon flinke stappen vooruit gemaakt. Heb je de Apple iPhone 6s voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

De voordelen van de iPhone 6s

Wanneer we gaan kijken naar de upgrade die de iPhone 6s heeft gekregen vallen er direct een paar punten op. De iPhone 6s heeft onder andere twee keer zoveel werkgeheugen, een snellere A9-chip aan boord en een verbeterde vingerafdrukscanner. Drie punten die het dagelijks gebruik van de iPhone 6s ten opzichte van de voorgaande telefoon verbeteren. Naast deze verbeteringen is ook de wifi en de 12-megapixel camera verbeterd. Ook heeft Apple een nieuw stuk technologie toegevoegd aan de iPhone 6s. Zo is dit de eerste Apple telefoon met 3D Touch, hiermee heeft de telefoon door hoe hard je drukt op het scherm en kan die zo specifieke acties uitvoeren. Zo laat Apple zien dat ze ook bij de s-versies altijd op zoek zijn naar verbeteringen.


De iPhone 6s als los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de iPhone 6s? Dan kan je deze vandaag nog tegen een scherpe prijs kopen bij Telefoonwereld. In ons assortiment vind je de iPhone 6s in vier verschillende kleuren: zilver, zwart/grijs, roségoud en goud. Hierdoor vind je altijd de telefoon waar je naar op zoek bent. Naast losse toestel kan je bij Telefoonwereld ook de benodigde accessoires vinden.