010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6 kopen als los toestel

Bij Telefoonwereld koop je de Apple iPhone 6 voor de scherpste prijs. De iPhone 6 heeft een revolutionair design en is een krachtig toestel voor een scherpe prijs. De telefoon is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en goud. Heb je de Apple iPhone 6 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

iPhone 6 simlockvrij

Met een iPhone 6 simlockvrij van Telefoonwereld ben je voordelig uit zonder extra kosten! Met de iPhone 6 zette Apple een nieuwe standaard neer op het gebied van telefoons. Zijn nieuwe design en de snellere A8-chip werkt dit toestel een stuk sneller dan zijn voorgangers.

Je schiet met dit toestel niet alleen de perfecte selfie, met de 8-megapixel camera schiet je ook mooie foto’s van hoogwaardige kwaliteit!

Met een ruimtecapaciteit van 32GB en een langdurige batterij kan je met deze iPhone 6 voor een lange tijd vooruit. Het 4,7 inch beeldscherm is een stuk groter dan de voorgaande modellen en heeft een Retina HD-display. Hierdoor kun jij op een hoge resolutie scherm met kwaliteit van series en films genieten!

De iPhone 6 is een fijn beginmodel voor gebruik. Het toestel ligt goed in de hand en heeft een netjes afgewerkt design. Wil je graag een nieuwere versie van de iPhone 6? Dan hebben wij ook een aanbod van de iPhone SE of de iPhone 8.

iPhone 6 los kopen

Bij Telefoonwereld kun je de iPhone 6 los kopen voor de beste prijs! Je bestelt naast deze iPhone 6 ook andere smartphones met bekende merken voor een lage pijs. Bestel je voor 23.59? Dan heb je je telefoon, tablet, of accessoires morgen al in huis! Heb je nog andere vragen? Bel ons op 010 26 88 1 88 of mail ons naar info@telefoonwereld.nl, wij helpen je graag verder!