Apple iPhone 12 Pro

Apple iPhone 12 Pro kopen als los toestel

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wellicht is de nieuwste Apple iPhone 12 Pro iets voor jou. De iPhone 12 Pro is gepresenteerd in oktober 2020. Bij Telefoonwereld koop je de Apple iPhone 12 Pro als los toestel voor een scherpe prijs. Daarnaast is de levering gratis en ontvang je deze de eerst volgende dag in huis.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Apple iPhone 12 Pro

Apple iphone 12 pro los toestel kopenDaar is die dan! De Apple iPhone 12 Pro is één van de nieuwste creaties van Apple. Het in 2020 gepresenteerde Pro model is een uitvoering voor de iPhone gebruikers die snellere en betere specificaties willen dan het standaard iPhone 12 model. De Apple iPhone 12 serie bestaat uit de iPhone 12iPhone 12 MiniiPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Het opslaggeheugen van de iPhone 12 Pro bestaat uit 128GB, 256GB en 512GB. Bij Telefoonwereld koop je de Apple iPhone 12 Pro als los toestel, hieronder nog enkele eigenschappen van het toestel:

  • Formaat: 6.1 inch
  • Camera: Triple lens (LiDAR + groothoek met 7P lens, f/1.6, 52mm telelens, 4x optische zoom)
  • Opslag: 128GB, 256GB, 512GB
  • Kleuren: Goud, zilver, grafiet, blauw

Bekijk het toestel van de maand: iPhone SE 2020 als los toestel bij Telefoonwereld.

Belangrijkste specificaties Apple iPhone 12

Naast de kleinere Apple iPhone 12 mini en Apple iPhone 12 Pro en Pro Max met uitgebreide functionaliteiten, kun je ook voor de ‘standaard’ Apple iPhone 12 kiezen wanneer je een nieuwe iPhone wilt aanschaffen. Zo standaard is deze smartphone echter niet, want ook de Apple iPhone 12 kenmerkt zich met hele fijne features. Het toestel is met zijn 6.1 inch scherm groter dan de Apple iPhone 12 mini. Dat kan prettig zijn als je over een groter scherm wil beschikken om bijvoorbeeld video’s op te bekijken of om op te gamen. Bovendien gaan de grotere afmetingen van de iPhone 12 ook gepaard met een grotere accucapaciteit van 2815 mAh (2227 mAh bij de mini). Mocht je toch ‘meer’ willen, dan is de Apple iPhone 12 Pro of de Pro Max misschien iets voor jou. De Apple iPhone 12 Pro heeft dezelfde afmetingen als de standaard iPhone 12, maar biedt o.a. met zijn extra camera en LiDAR scanner, roestvrij stalen omranding en groter werkgeheugen (6 RAM), nog een extra aantal geweldige functionaliteiten. Dan kun je ook nog kiezen voor de Apple iPhone 12 Pro Max. De Pro Max onderscheidt zich o.a. van het instapmodel Apple iPhone 12 dankzij dezelfde bovengenoemde extra’s in het camerasysteem en RAM als de Pro, en heeft daarnaast een prachtig ruim scherm van maar liefst 6.7 inch.

Voordelen Apple iPhone 12

Naast bovengenoemde voordelen, bevat de Apple iPhone 12 twee camera’s aan de achterkant: een groothoek en ultragroothoeklens van beiden 12MP. Bovendien geeft de Apple iPhone 12 je de mogelijkheid om tot 2x optisch en tot 5x digitaal te zoomen. Onder de motorkap bevindt zich Apple’s nieuwe krachtige A14-chip, en de Apple iPhone 12 biedt ondersteuning voor 5G.

Apple iPhone 12 Pro kopen als los toestel

Is jouw keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone 12Pro? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone 12 Pro als los toestel kopen in vijf verschillende kleuren namelijk, goud, zilver, grafiet en blauw. Vergeet niet om je nieuwe Apple iPhone 12 Pro van een beschermhoesje en Apple AirPods te voorzien.

Video wat andere over de Apple iPhone 12 Pro zeggen:

apple iphone 12 kopen los toestel