010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 kopen

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wellicht is de nieuwste Apple iPhone 11 Pro Max iets voor jou. De iPhone 11 Pro Max is gepresenteerd in september 2019. Bij Telefoonwereld koop je de iPhone 11 Pro Max als los toestel voor een scherpe prijs. Daarnaast is de levering gratis en ontvang je deze de eerst volgende dag in huis!

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Apple iPhone 11 Pro Max los toestel

De nieuwe generatie iPhones, Apple iPhone 11, is er! Een van de nieuwe modellen van de iPhone 11 is de Apple iPhone 11 Pro Max. Dit in september gepresenteerde model is het grootste toestel binnen de nieuwe iPhone 11 lijn. De iPhone 11 Pro Max heeft vele innovatieve features, waaronder de drie camera’s op de achterkant van het toestel, de bijkomende camera- en videofuncties, de langere batterijduur en de snelle A13 Bionic-Chip. Je bestelt de iPhone 11 Pro Max bij Telefoonwereld als los toestel. Het toestel is bij ons beschikbaar in de kleuren grijs, groen, goud en zilver en met een opslag van 64GB, 256GB of 512GB.

Belangrijkste specificaties Apple iPhone 11 Pro Max Apple iPhone 11 Pro Max toestel kopen

Voel je tijdens het gebruik van de Apple iPhone 11 Pro Max een professionele fotograaf of filmmaker dankzij de drie verschillende camera’s, de verbeterde mogelijkheden voor fotografie bij weinig licht, de mogelijkheid om te filmen in 4k, beeldstabilisatie en de geweldige tools die iOS 13 biedt voor het editen van foto’s en video’s. Het toestel heeft een groot scherm van 6.5 inch zodat je het prachtige beeldmateriaal dat je schiet met één van de camera’s, meteen op een waardig scherm kunt bekijken. Het toestel is verder spatwaterbestendig en is tot 30 minuten lang en vier meter diep waterbestendig.

Belangrijke specificaties van de Apple iPhone 11 Pro Max zijn:

  • - Drie 12-MP camera’s (1x ultrahoek, 1x groothoek en 1x telelens)
  • - 6,5-inch Super Retina XDR OLED-scherm
  • - Resolutie: 2688 x 1242 pixels bij 458 ppi
  • - Snelle A13 Bionic-Chip
  • - Bevat een 3500 mAh batterij. Opladen kan draadloos, een 18 watt snellader wordt meegeleverd.

Voordelen iPhone 11 Pro Max

De batterij van de iPhone 11 Pro Max kan tot vijf uur langer meegaan dan die van voorganger iPhone Xs Max. De telelens waarmee de Pro modellen zijn voorzien, biedt in vergelijking met het basismodel van de iPhone 11 meer mogelijkheden om te zoomen. Bij foto’s kan hiermee bijvoorbeeld digitaal tot tien keer worden gezoomd. Ook hoef je bij alle drie de nieuwe iPhone 11 modellen niet langer te wisselen tussen de camera en video modus om beginnen met filmen, dankzij de nieuwe camera interface. Spreekt de luxe je aan die de iPhone 11 Pro Max biedt met zijn grote scherm én drie camera’s? Ga dan zeker voor deze geavanceerde variant van de nieuwe Apple iPhone 11.

iPhone 11 Pro Max los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone 11 Pro Max? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone 11 Pro Max voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in verschillende kleuren aan. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de iPhone 11 Pro Max? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Nog vragen? Bekijk onze meest gestelde vragen over de iPhone 11 Pro Max.

Apple iPhone 11 Pro Max Specificaties