010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Apple iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 kopen

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wellicht is de nieuwste Apple iPhone 11 Pro iets voor jou. De iPhone 11 Pro is gepresenteerd in september 2019. Bij Telefoonwereld koop je de iPhone 11 Pro als los toestel voor een scherpe prijs. Daarnaast is de levering gratis en ontvang je deze de eerst volgende dag in huis!

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Apple iPhone 11 Pro los toestel

De gloednieuwe Apple iPhone 11 Pro is één van de nieuwste toestellen van Apple. De in september 2019 gepresenteerde smartphone is een indrukwekkend toestel met als eerst een baanbrekend triple camerasysteem dat massa’s nieuwe intuïtieve mogelijkheden biedt. Verder biedt de Pro een ongekende sprong in batterijduur. Dit is de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt. Verder heeft de Pro een lager prijskaartje dan de iPhone 11 Pro Max.

Bij Telefoonwereld is de iPhone verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Grijs, Goud, Zilver en Groen. En beschikbaar met 64GB, 256GB en 512GB opslaggeheugen. Bij ons bestel je de telefoon als los toestel. Wat een zeer populaire optie is bij de nieuwe iPhone(s).

Belangrijkste specificaties Apple iPhone 11 Pro Apple iPhone 11 Pro kopen

Apple is altijd bezig met het innoveren van hun toestellen, met de iPhone 11 Pro is het ze weer gelukt: voor het eerst een triple camerasysteem dat vele nieuwe mogelijkheden biedt. Door het nieuwe camerasysteem kan je tot maar liefst 4x meer in beeld krijgen op je foto’s. Ook wordt er nu een Apple 18 W-snellader mee geleverd in de doos. In de iPhone 11 komt een nieuwe processor te zitten: de A13-Chip. Deze chip zal ervoor zorgen dat de prestaties van het toestel minder effect op de accu hebben en ook drastisch verbeterd worden. Overige belangrijke specificaties zijn:

  • - 5,8-inch Super Retina XDR OLED-display
  • - Resolutie van 2436 x 1125 pixels bij 458 ppi
  • - 3190mAh batterij met draadloos opladen en snelladen
  • - Krachtige A13 Bionic-chip

Voordelen Apple iPhone 11 Pro

Doordat de Apple iPhone 11 Pro tegelijkertijd is gelanceerd met de iPhone 11 en iPhone 11 Pro Max is het toestel op veel punten gelijk. Als je houdt van een niet al te groot scherm zoals de iPhone Pro Max maar wel al de verbeterde specificaties wilt ten opzichte van de standaard iPhone 11, inclusief het triple camerasysteem, dan is de Apple iPhone 11 Pro de juiste keuze voor jou.

iPhone 11 Pro los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone 11 Pro? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone 11 Pro voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in verschillende kleuren aan. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de iPhone 11 Pro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Verder nog vragen? bekijk onze meest gestelde vragen over de iPhone 11 Pro.

Apple iPhone 11 Specificaties