010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Apple iPhone X

Apple iPhone X

Ben jij op zoek naar een nieuwe telefoon? Misschien is de Apple iPhone X wellicht de telefoon die jij zoekt. Apple viert zijn tiende verjaardag door uit te pakken met de Apple iPhone X. Deze telefoon barst van de nieuwe innovaties. Koop vandaag nog de Apple iPhone X online bij Telefoonwereld. Heb je de Apple iPhone X voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Apple iPhone X los toestel

Apple heeft uitgepakt met zijn tiende verjaardag, zo heeft de Apple iPhone X meerdere nieuwe features. Zo hoef je nu niet meer je telefoon te openen met je vingerafdruk, maar kan de gloednieuwe 3D-scanner jouw gezicht herkennen. Apple heeft zelfs de homebutton verwijderd. De gezichtsherkenning zorgt ervoor dat jij nog sneller en veiliger je telefoon kan ontgrendelen. Daarnaast kun je met de Apple iPhone X net zoals bij de iPhone 8 de telefoon draadloos opladen. De Apple iPhone X is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk grijs en zilver. Je kunt kiezen uit een intern geheugen van 64GB of 256GB.

Apple iPhone X

Belangrijkste specificaties Apple iPhone X

Naast de nieuwste innovatie van Face ID, heeft Apple de iPhone X op meerdere vlakken verbeterd. De telefoon beschikt over een schitterend 5,8 inch OLED scherm die bijna de gehele voorkant van het toestel bedekt. Doordat de homebutton is verdwenen beschik je over een nog groter scherm. Overige belangrijke specificaties van de Apple iPhone X:

  • - Dubbele 12 + 12 megapixel camera
  • - 3GB werkgeheugen
  • - 2716 mAh batterij met draadloos opladen
  • - Krachtige A11 Bionic-chip

Voordelen Apple iPhone X

Vrijwel iedereen was verrast toen Apple de iPhone X tegelijkertijd presenteerde als de iPhone 8. Apple heeft alles uit de kast gehaald om de Apple iPhone X een echte topper te maken en dit is zonder meer gelukt. Waar we hiervoor al enkele keer spraken over de Face ID heeft Apple ook de camera verbeterd. Met de dubbele 12 megapixel camera aan de achterkant en de slimme algoritmes kun je de mooiste foto’s maken. Daarnaast heeft de Apple iPhone X de frontcamera ook verbeterd waardoor je gave selfies kan maken. Naast al deze technische innovaties is de Apple iPhone X ook water- en stofbestendig, hierdoor kun je gerust de telefoon gebruiken wanneer het buiten regent. Tijdens de presentatie van de Apple iPhone X heeft Apple ook de AirPods gelanceerd. En ook de AirPods kun je voordelig en gemakkelijk bestellen bij Telefoonwereld.

Apple iPhone X los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone X? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone X voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in de getal verschillende kleuren aan. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Apple iPhone X? Bekijk dan onze meestgestelde vragen over de iPhone X.

iPhone X