010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Apple iPhone 8

Apple iPhone 8 los toestel kopen

Bij Telefoonwereld koop je de Apple iPhone 8 voor de scherpste prijs. Met de iPhone 8 heeft Apple haar telefoons weer verbeterd. Vanaf het moment dat de telefoon is gepresenteerd behoort het tot een van de populairste iPhones. Heb je de Apple iPhone 8 voor 23:59 besteld dan wordt deze morgen GRATIS geleverd!

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Apple iPhone 8 los toestel

De Apple iPhone 8 is in 2017 op de markt gekomen en behoort tot één van de meest populaire smartphones van de laatste jaren. Met de updates die de iPhone heeft gekregen is dit ook geen grote verrassing. Apple heeft ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 7, niet veel veranderd aan het design. Apple heeft zich voornamelijk gefocust op de specificaties. De iPhone 8 is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, zilver, goud en rood. Je kunt bij ons de Apple iPhone 8 vinden met een intern geheugen van 64GB en 256GB. Hiermee kun je zonder zorgen je favoriete foto’s, filmpjes en apps bewaren op je smartphone.

Apple iPhone 8

Belangrijkste specificaties Apple iPhone 8

Een van de belangrijkste verandering die Apple heeft gedaan is de toevoeging van draadloos opladen. Hierdoor heb je geen last meer van draden die in de knoop komen en kun je gemakkelijk je Apple iPhone 8 opladen. Overige specificaties van de Apple iPhone 8:

  • - 4,7 inch Retina HD-display scherm
  • - 12 megapixel camera
  • - Supersnelle A11 Bionic Chip
  • - 1821 mAh batterij

Voordelen Apple iPhone 8

Waar iedereen de iPhone 7s verwachtten, kwam Apple met de iPhone 8 en de iPhone X. Met de supersnelle A11 Bionic Chip is de Apple iPhone 8 een stuk sneller dan zijn voorganger, hierdoor kun je gemakkelijk switchen tussen je favoriete apps. Maar ook aan de accu heeft Apple gedacht, zo kun je gerust je iPhone gebruiken zonder dat deze snel leeg gaat. Waarbij het aantal megapixels van de camera niet is veranderd, kun je dankzij een snellere sensor en de nieuwe kleurenfilter nu nog betere foto’s maken. En dankzij het ruime intern geheugen hoef je niet voortijdig de mooiste foto’s te verwijderen.

Apple iPhone 8 los toestel kopen

Is de keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone 8? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone 8 voordelig als los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in vier verschillende kleuren aan, zwart, zilver, goud en rood. Vergeet daarnaast niet een SD-geheugenkaart of beschermhoesje erbij te bestellen. Heb je een vraag over de iPhone 8? Bekijk bij de meestgestelde vragen over de iPhone 8 of daar het antwoord staat wat jij zoekt. Heb je een andere vraag of wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

iPhone 8