Apple iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 Pro Max kopen als los toestel

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wellicht is de nieuwste Apple iPhone 12 Pro Max iets voor jou. De iPhone 12 Pro Max is gepresenteerd in oktober 2020. Bij Telefoonwereld koop je de Apple iPhone 12 Pro Max als los toestel voor een scherpe prijs. Daarnaast is de levering gratis en ontvang je deze de eerst volgende dag in huis.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Apple iPhone 12 Pro Max

apple iphone 12 pro max los toestel kopen

Daar is die dan! De Apple iPhone 12 Pro Max is één van de nieuwste creaties van Apple. Het in 2020 gepresenteerde Pro Max model is een uitvoering voor de iPhone gebruikers die snellere en betere specificaties willen dan het standaard iPhone 12 model. De Apple iPhone 12 serie bestaat uit de iPhone 12iPhone 12 MiniiPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Het opslaggeheugen van de iPhone 12 Pro Max bestaat uit 128GB, 256GB en 512GB. Bij Telefoonwereld koop je de Apple iPhone 12 Pro Max als los toestel, hieronder nog enkele eigenschappen van het toestel:

  • Formaat: 6.7 inch
  • Camera: Triple lens (LiDAR + groothoek met 7P lens, f/1.6, 65mm telelens, 5x optische zoom)
  • Opslag: 128GB, 256GB, 512GB
  • Kleuren: Goud, zilver, grafiet, blauw

Bekijk het toestel van de maand: iPhone SE 2020 als los toestel bij Telefoonwereld.

Belangrijkste specificaties Apple iPhone 12 Pro Max

Het duurste en grootste model binnen de nieuwe Apple iPhone 12-serie is deze Apple iPhone 12 Pro Max. Ten opzichte van de goedkopere iPhone 12 mini en de ‘standaard’ Apple iPhone 12, is dit toestel uitgebreid met onder andere een extra telelenscamera en een speciale LiDAR scanner. Deze scanner meet de onderlinge afstanden in de omgeving door middel van lichtreflectie, wat onder andere bijdraagt aan een snelle autofocus bij beperkt licht, het maken van portretfoto’s in Nachtmodus ondersteunt én heel geschikt is voor AR-toepassingen. Net als bij de Apple iPhone 12 Pro zijn de aluminium randen van de goedkopere varianten iPhone 12, bij de Pro Max vervangen door roestvrijstalen omranding.

Ook ten opzichte van de iPhone 12 Pro, biedt de Apple iPhone 12 Pro Max een aantal verbeteringen. Zo zijn de mogelijkheden voor zoomen nog uitgebreider, want met de Pro Max kun je tot wel 5x optisch zoomen en tot 12x digitaal zoomen (vs. 4x optische zoom en 10x digitale zoom bij de Pro). Daarnaast is ook de accucapaciteit ruimer bij de Pro Max, deze is maar liefst 3687 mAh. Mocht je de batterij toch snel tussendoor van nieuwe energie willen voorzien, dan kan dat via snelladen. De Apple iPhone 12 Pro Max is het grootste toestel binnen de nieuwe iPhone 12-serie, dit model heeft namelijk een ruim 6.7 inch scherm.

Voordelen Apple iPhone 12 Pro Max

De Apple iPhone 12 Pro Max kenmerkt zich, naast bovengenoemde voordelen, ook met een ruim werkgeheugen van 6 RAM en is net als de andere iPhone 12 modellen voorzien van Apple’s nieuwste A14 chip. Wil je kunnen beschikken over een luxe smartphone met een uitgebreid camerasysteem en video’s en foto’s kunnen bekijken op een fors oled-scherm? Overweeg dan zeker om de Apple iPhone 12 Pro Max in huis te halen.

Apple iPhone 12 Pro Max kopen als los toestel

Is jouw keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone 12 Pro Max? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone 12 Pro Max als los toestel kopen in vijf verschillende kleuren namelijk, goud, zilver, grafiet en blauw. Vergeet niet om je nieuwe Apple iPhone 12 Pro Max van een beschermhoesje en Apple AirPods te voorzien.

Video wat andere over de Apple iPhone 12 Pro Max zeggen:

apple iphone 12 kopen los toestel