010 26 88 1 88    info@telefoonwereld.nl

Apple iPhone 11

Apple iPhone 11

Ben jij op zoek naar de nieuwste Apple iPhone? Hou dan Telefoonwereld.nl in de gaten want wij verkopen binnenkort de Apple iPhone 11. Deze zal in 3 varianten op de markt komen, namelijk de normale Apple iPhone 11, de Pro variant en de Pro Max variant. Wij verwachten dat we op 20 september de eerste iPhone 11 verkopen. Bij Telefoonwereld koop je de Apple iPhone 11 als los toestel voor een scherpe prijs. Daarnaast is de levering van je bestelling gratis en ontvang je deze de eerst volgende dag in huis.

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Apple iPhone 11 los toestel

Daar is die dan! De Apple iPhone 11 is één van de nieuwste creaties van Apple. Het in 2019 gepresenteerde model is een opvallend toestel dat als het nieuwe instapmodel van Apple dient. De Apple iPhone 11 is verkrijgbaar net als de XR verkrijgbaar in zes kleuren: rood, zwart, wit, geel, paars en groen. Ten opzichte van de XR zijn de kleuren blauw en koraal verdwenen en maken die plaats voor paars en groen. Bij Telefoonwereld kun je kiezen uit alle zes de kleuren en heb je de keuze uit 64GB, 128GB en 256GB opslaggeheugen.

Bij ons koop je de Apple iPhone 11 als los toestel. De Apple iPhone 11 is een goede smartphone vanwege de dubbele cameralens en de verbeterde stevigheid in combinatie met een scherpe prijs.

Belangrijkste specificaties Apple iPhone 11

Apple is constant bezig met het verbeteren van hun toestellen en dit is te zien bij de Apple iPhone 11. Na de krachtige A12-chip die in de huidige iPhone XR zit, volgt nog betere A13-chip. Deze een nog een stukje kleiner, sneller en energiezuiniger dan zijn voorganger. Apple noemt het dan ook de snelste chip die ooit in een smartphone heeft gezeten.

Overige belangrijke specificaties van de Apple iPhone XR zijn:

  • - 12 megapixel voorcamera
  • - 12 megapixel ultrawide angle snapper achtercamera
  • - 3110 mAh met draadloos opladen
  • - Apple A13 chipset

Voordelen Apple iPhone 11

Het liquid Retina-display maakt de iPhone 11 tot de stevigste en meest robuuste iPhone ooit. Naast de verbeterde stevigheid is de iPhone 11 ook extra waterdicht. Daarnaast heeft de Face Id-camera van de iPhone 11 vergeleken met zijn voorgangers nog minder tijd nodig om je te herkennen. Het design blijft praktisch hetzelfde, op de dubbele camera achterop na. De dubbele camera zorgt voor een enorm verschil in fotokwaliteit en geeft een luxe en unieke uitstraling. En dat allemaal met een zacht prijsje.

iPhone 11 los toestel kopen

Is jouw keuze voor een nieuwe telefoon gevallen op de Apple iPhone 11? Bij Telefoonwereld kun je de iPhone 11 los toestel kopen. Wij bieden de telefoon in tal van verschillende kleuren aan. Vergeet daarnaast niet een beschermhoesje erbij te bestellen. Wil jij graag wat extra informatie over de telefoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je nog vragen over de Apple iPhone 11? Bekijk dan onze meest gestelde vragen over de Apple iPhone 11.

iphone 11 los toestel kopen