Hoe AirPods verbinden?

Als je jezelf van nieuwe AirPods hebt voorzien, dan wil je ze natuurlijk zo snel verbinden met je mobiel zodat je ze in gebruik kunt nemen. In dit artikel vertellen we hoe je AirPods verbinden kunt aanpakken, per type mobiel device.

Hoe AirPods verbinden met mijn Apple device?

De Apple AirPods 2019 en Apple AirPods Pro maken verbinding met jouw iPhone nadat je de case opent waarin ze zich bevinden en deze tegen je iPhone aanhoudt. Zorg dat je iPhone ontgrendeld is en er zal een melding verschijnen met de vraag of je je AirPods wil verbinden. Hierna krijg je bij het verbinden van de Apple AirPods 2 meteen de mogelijkheid om Siri in te stellen, mocht je dit nog niet hebben gedaan. Dankzij iCloud zijn de AirPods nu ook verbonden met andere Apple devices die gekoppeld zijn aan jouw Apple ID.

Hoe AirPods verbinden met mijn Android mobiel?

Ja, Apple AirPods zijn te verbinden met Android apparaten! Je AirPods verbinden doe je in dat geval door naar de Bluetooth-instellingen op je Android device te gaan en Bluetooth aan te zetten. De case van je AirPods open je en je drukt vervolgens de knop op de achterkant van de case in. Geef bij de Bluetooth-instellingen op je mobiel aan dat je een nieuw apparaat wilt koppelen. De AirPods zullen dan op je mobiel verschijnen onder de apparaten die je via Bluetooth aan je mobiel kunt koppelen.

Video: Hoe AirPods verbinden?

Bekijk eventueel deze video van Apple Support voor meer informatie over hoe je AirPods verbonden kunnen worden met je mobiel.

;

Nog steeds vragen over hoe je AirPods verbind? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.