Apple Watch

Op zoek naar nieuwe Apple Watch Serie 5? De Watch is direct klaar voor gebruik met al je devices. De nieuwe Apple Watch serie 5 is een unieke combinatie van eenvoud en technologie. En het resultaat is weergaloos. Telefoonwereld biedt de Apple Watch Serie 5 aan als goedkoopste aan van Nederland. Daarnaast is de levering GRATIS en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is de volgende dag al in huis!

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Belangrijkste specificaties Apple Watch Series 5

Op zoek naar een smartwatch voorzien van de belangrijkste specificaties en functies voor een voordelige prijs? Dan is de Apple Watch Series 5 een zeer goede keuze. Op de Apple Watch series 5 zie je altijd de tijd door het always on Retina scherm van 1,57 inch of 1,78 inch en toch gaat de batterij nog steeds 18 uur mee. 

Overige specificaties van de Apple Watch Series 5:

  • - WatchOS
  • - Resolutie van 40x34mm
  • - Waterdicht
  • - Compatibel met iOS 13 en iOS 14.

Apple Watch Series 5 voordelen

Met de Apple Watch Series 5 wordt het leven een stuk makkelijker. De Apple Watch Series 5 is compatibel met de apps Kaarten, Mail, MyFitnessPal, Runkeeper, Spotify en Strava. Met de Apple Watch Series 5 kun je gewoon een duik in het zwembad maken en tegelijk je prestaties meten of onder de douche gaan staan want hij is waterdicht. In de winkel heb je voortaan altijd je handen vrij want met de Apple Watch Series 5 kan je met Apple Pay betalen en berichten ontvangen en verzenden en bellen en de telefoon opnemen. De Apple Watch Series 5 is de perfecte smartwatch voor een gezonde levensstijl. Hij meet namelijk hoeveel calorieën je verbrand, de afstand die je loopt of hardloopt, je conditie, je hartslag, je slaap, je stappen en het aantal traptreden dat je loopt. Daarnaast start hij automatisch een timer als je je handen wast zodat je zeker weet dat je jouw handen goed wast en hij houdt in de gaten of je gestrest bent en helpt je tegen stress. Een gezonde toekomst begint om je pols. 

Apple Watch Series 5 kopen

Bij Telefoonwereld.nl kan je de Apple Watch Series 5 voor een goedkope prijs kopen. Je kan de Apple iPad 2020 kopen in de kleuren wit met kastgrootte 40mm of 44mm en zwart met kastgrootte 44mm. 

Video wat andere over de Apple Watch 5 zeggen: