Apple AirPods

apple airpods kopen goedkoopste

Op zoek naar nieuwe Apple AirPods? Wellicht zijn de nieuwste Apple AirPods 2 iets voor jou. De AirPods zijn direct klaar voor gebruik met al je devices. En doe je ze in, dan maken ze meteen verbinding. Als je iets zegt, klinkt je stem glashelder. De nieuwe Apple AirPods zijn een unieke combinatie van eenvoud en technologie. En het resultaat is weergaloos. Telefoonwereld biedt de Apple AirPods aan als goedkoopste aan van Nederland. Daarnaast is de levering GRATIS en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is de volgende dag al in huis!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Adviespagina's: Hoe AirPods instellen? - Hoe AirPods verbinden? - Hoe AirPods schoonmaken?
_
________

AirPods voor urenlang luisterplezier

Ben je al trotse eigenaar van een iPhone, de Apple Watch, een iPad mini of werk je vanaf een Mac computer? Verzeker jezelf dan van goede audio voor bij je Apple devices door voor Apple AirPods te kiezen. In 2016 werden de Apple AirPods voor het eerst geïntroduceerd. Bij Telefoonwereld vind je nu de vernieuwde versie van deze Apple AirPods, namelijk de Apple AirPods 2. Je vindt in ons assortiment de Apple AirPods 2 met oplaadcase, de Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase en de Apple AirPods Pro. Benieuwd naar welke voordelen de Apple AirPods 2 met zich meebrengen, of wil je weten voor welke uitvoering jij moet gaan? Lees dan snel verder of gebruik het snelmenu.

Inhoudsopgaven Apple AirPods

Gebruik de inhoudsopgave om direct naar het onderdeel te gaan waarover jij meer wilt weten.

apple airpods kopen online

Waarom Apple AirPods met oplaadcase kopen?

De Apple AirPods zijn erg gemakkelijk te gebruiken; zodra je ze uit de case haalt, verbinden ze automatisch met jouw Apple device en geniet je urenlang van goede audio. De Apple H1-chip zorgt voor een snelle draadloze verbinding met je Apple apparaten. Tof detail is dat de Apple AirPods stoppen met het afspelen van audio zodra je deze uit je oren haalt. Door te tikken op de Airpods, regel je het volume. De draadloze oortjes laad je op via de oplaadcase. De case dient bij de Apple AirPods 2 met oplaadcase wel via een kabel te worden opgeladen. Wil je ook de oplaadcase van je Apple AirPods draadloos kunnen opladen? Neem dan een kijkje bij de Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase.

Batterij van de Apple AirPods 2

Dankzij de batterij van de Apple AirPods 2, kun je de oortjes tot 5 uur lang gebruiken voor muziekluisteren (of tot 3 uur spreken/bellen) zonder opladen. Hierna kun je ze opladen via de meegeleverde charging case, oftewel de mooie oplaadcase in wit. De oplaadcase kan je Apple AirPods tot wel 24 uur aan batterijduur voorzien voordat de case zelf moet worden opgeladen. Bovendien gaat het opladen van je AirPods via de oplaadcase ook snel; al na een kwartier laden kun je weer tot drie uur muziekluisteren.

Stekkertjes zijn verleden tijd

Een belangrijk kenmerk van de Apple AirPods is uiteraard dat je draadloos naar muziek of ander geluid van je Apple devices luistert. Daarmee voorkom je irritaties die bijvoorbeeld ontstaan wanneer je blijft haken dankzij de draadjes van je reguliere oortjes, of dat je oortjes het na verloop van tijd niet meer doen omdat er een draadje stuk gaat. Door jezelf te voorzien van draadloze Apple AirPods kun je weer genieten van het luisteren naar bijvoorbeeld een goede podcast, muziek, of je favoriete serie. Word niet langer afgeleid door bungelende oortjes met draden die je bewegingsmogelijkheden beperken, door te kiezen voor Apple AirPods.

Apple Airpods en Siri gebruiken

Activeer Siri met je stem terwijl je AirPods van Apple uit 2 draagt. Bij de eerdere versie van de Apple AirPods moest je nog dubbeltikken op een AirPod om Siri te activeren, maar bij de Apple AirPods 2 roep je simpelweg “Hé Siri” om deze te activeren. Zo kun je er bijvoorbeeld achter komen hoeveel batterij je Apple AirPods nog hebben, door Siri hiernaar te vragen.

Waarom kiezen voor Apple AirPods met draadloze oplaadcase?

Naast de algemene voordelen van de Apple AirPods 2019, geniet je bij de Apple Airpods 2019 met draadloze case van het gemak dat draadloos opladen van de meegeleverde case biedt. Aan de voorkant van de case vind je een LED lichtje, dat aangeeft dat de Apple AirPods worden opgeladen. Opladen via een kabel behoort hierbij ook nog steeds tot de opties.

apple airpods pro kopen online

De luxe van de Apple AirPods Pro

De Apple AirPods Pro is een prachtig product. Deze mooie draadloze oortjes geven jou de mogelijkheid om hinderlijk achtergrondgeluid te onderdrukken wanneer je naar muziek of andere audio luistert. De Apple AirPods hebben actieve ruisonderdrukking waarbij omgevingsgeluid wordt tegengehouden middels het antigeluid dat de AirPods Pro produceren. Daardoor kun jij als het ware worden opgezogen in het geluid dat je afspeelt op je Apple device, zonder afgeleid te worden door een luidruchtige omgeving. Als je juist de omgeving in de gaten wil blijven houden, kun je de ruisonderdrukking uitzetten en de transparantiemodus inschakelen door op de sensor onderaan de AirPod Pro te drukken. In tegenstelling tot de ‘gewone’ Apple AirPods 2 die een earbud oordopje hebben, hebben de Apple AirPods Pro een rubberen in-ear oortje. Ook bevatten de AirPods Pro de Apple H1-chip. Het zogenaamde Adaptieve EQ zorgt ervoor dat er bij het afspelen van muziek zelfs rekening wordt gehouden met de vorm van je oren.

Verschillende maten oortips

Het design van de oortjes van de AirPods Pro is ovaal. De rubberen in-ear oortjes komen in drie verschillende afmetingen, wat maakt dat er voor ieder oor een geschikt oordopje is en de AirPods Pro beter blijven zitten. Bovendien wordt de gehoorgang op deze manier beter afgesloten. Dit is onder andere van belang voor de ruisonderdrukking.

Apple Airpods Pro opladen

Een van de vele voordelen van de Apple Airpods Pro is dat wanneer ze leeg zijn, ze na slechts 5 minuten laden alweer een uur lang bruikbaar zijn. Daarnaast luister je tot 4.5 uur lang (inclusief ruisonderdrukking of transparantiemodus ingeschakeld) naar muziek als de AirPods Pro helemaal zijn opgeladen. Erna laad je ze op via de oplaadcase. De oplaadcase kan je AirPods Pro van 24 uur aan batterijduur voorzien, voordat de case zelf moet worden opgeladen. De oplaadcase van de AirPods Pro is draadloos op te laden. 

Video wat andere over de Apple AirPods zeggen

Bekijk hieronder een video van Bright over de Apple AirPods na 3 maanden dagelijks gebruik.

Apple AirPods kopen bij Telefoonwereld

De Apple AirPods bieden je ultiem luistergemak! De prijzen van de AirPods variëren per product; voor de Apple AirPods 2 betaal je het minste. Voor de Apple AirPods Pro betaal je iets meer, maar geniet je ook onder andere van de opties voor ruisonderdrukking, de transparantiemodus en de verschillende maten in-ears. AirPods kopen doe je bij Telefoonwereld; bij ons vind je zowel de Apple AirPods 2 als de Apple AirPods Pro tegen scherpe prijzen. Wil je Apple AirPods kopen, beslis dan of je het belangrijk vindt dat de oplaadcase draadloos op te laden is of niet, en of je waarde hecht aan de mogelijkheid tot ruisonderdrukking. AirPods kopen doe je vervolgens eenvoudig en voordelig via onze webshop. Let op: In het kader van hygiënische en/of gezondheidsredenen kunnen we geen risico nemen. Aangezien de producten geseald worden opgestuurd, accepteren wij deze producten niet meer indien de seal verbroken is en zullen deze producten dan ook uitgesloten worden vanuit het herroepingsrecht, vanwege bovenstaande redenen.